Signali da vas ne vara

Signali da vas NE vara

Postoje mnogobrojni članci o znakovima koji signaliziraju prevaru, pa da budemo malo pozitivniji navodimo dobre znakove koji upućuju na to da on/a nema drugu/og.

-8- Seksualni život vam je dobar

Vaš seksualni život je jednako dobar kao jučer, kao prekjučer i dan ranije… a možda malo i bolji…

-7- Kuha za vas

Ako vas netko vara sigurno vam neće pripremiti dobru večeru samo kako bi izmamio osmijeh na vašem licu.

-6- Voli biti u vašoj blizini

Ako voli biti u vašoj blizini, tada je sigurno pretpostaviti da nemate konkurenciju, jer da postoji netko drugi ili draži, tada bi se potrudio/la svoje vrijeme provoditi s tom osobom.

-5- Ne doima se tajnovito i ne krije šifre od vas

Naravno da nećete čitati tuđe mailove i poruke, ali dobar je signal ako ne sklanja svoj mobitel od vas i ne zaključava kompjuter šiframa.

-4- Provodi mnogo vremena u domu

Ako vam uvijek odgovara na pozive, a mnogo svog vremena provodi u domu, kada bi uopće moglo doći do prevare?!

-3- Znate putanju kretanja

Normalno je da nećete nekoga provjeravati svake sekunde, ali ako okvirno znate gdje se nalazi u kojem trenutku i u slučaju potrebe biste znali gdje je možete pronaći to signalizira iskren odnos.

-2- Ne mijenja radne navike

Čini vam se da se kući vraća u isto vrijeme s posla i odlazi na posao. Naravno ako vaš parter radi u medicini ili nekom području koje zahtjeva različito radno vrijeme, promjenjivi radni sati su zapravo stabilne radne navike.

-1- Voli vas

Ako osjećate da vas netko voli i možete vidjeti ljubav u očima već pri samo kratkom pogledu tada vas vjerojatno ne vara.

Varanje ili nevjera: kako je otkriti, kako izbjeći? – [ LJUBAV ]