5 stvari koje bi svaka žena trebala znati

5 stvari koje bi svaka žena trebala znati

Današnje moderne žene mogu sve što požele, ipak, ponekad se čini kako one osnovne stvari ne znaju. Ispod navodimo pet stvari koje bi svaka žena trebala naučiti, znati, pa i usavršiti.

-1- Zahvaliti

Kada vam netko nešto pokloni, ponudi ili učini, trebate se zahvaliti na tome.  Dovoljno je reći „Hvala!“. Ne čini se teško zapamtiti tu riječ, ali se vrlo često zaboravlja upotrijebiti.

-2- Primiti kompliment

Kada vam netko da kompliment dovoljno je zahvaliti. Nemojte osjećati potrebu kako morate objasniti, umanjiti svoju vrijednost, ispričati kako ste to ostvarili, a posebno ne pitati: „Otkuda sad to?“.

-3- Ispričati se

Nitko nije savršen i svi griješimo, a ponekad tim pogreškama povrijedimo nekoga. Kada napravite neku pogrešku budite dovoljno hrabre da se ispričate.

-4- Ostaviti dečka

Uz to kako se ispričati, zahvaliti i primiti kompliment, svaka žena bi trebala znati kako dostojanstveno završiti vezu. To ponekad nije lako, ali to morate napraviti visoko uzdignute glave. Uvijek osobno, nikada putem facebooka, e-maila, sms poruke ili bez riječi.

-5- Sklapati prijateljstva

Kako starimo to sve teže postaje sklapati prijateljstva, osim ako znate kako. Ako ste na nekom novom mjestu ili situaciji nemojte se zatvoriti ili povući u kut. Slobodno uspostavite kontakt očima, budite ljubazne i pitajte pitanja.


Komentari

Odgovori

*