22. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Odmor za svaki horoskopski znak

Sada kada se vrijeme zagrijalo, možda niste raspoloženi za aktivnosti na otvorenom

Odmor za svaki horoskopski znak

Sada kada se vrijeme zagrijalo, možda niste raspoloženi za aktivnosti na otvorenom, ali nemojte biti sigurni da netko drugi neće uživati u badmintonu na suncu ili odbojci na pijesku.  Svaki horoskopski znak ima različitu definiciju ljetne zabave. Nudimo vam neke prijedloge.

ODMOR ZA HOROSKOPSKI ZNAK :
OVAN –  Vi ste tipičan primjer osobe koja je aktivna tijekom cijele godine, ali ste posebno sportski raspoloženi tijekom ljetnog odmora.  Trčanje, rolanje ili bicikl omogućavaju vam da zaboravite na sve probleme, obitelj i posao. Vaš natjecateljski duh također je pojačan tijekom ljeta. Dobar izbor za odmor su gradovi sa burnim noćnim životom, mnoštvom casina…

ODMOR ZA HOROSKOPSKI ZNAK :
BIK – Vaš najveći užitak je zaustaviti se i uživati u mirisu cvijeća. Ljeto vas poziva da napravite upravo to. Duge i lijene šetnje parkom ili obalom mora učinit će vaš odmor savršenim. Uživate i u vožnji automobilom, pa je odlazak na odmor automobilom idealan za vas, posebno budete li se vozili kroz nenaseljena mjesta.  Ako želite nezaboravan užitak priuštite si odlazak u hotel sa spa ili wellness centrom i poslugom u krevet.

ODMOR ZA HOROSKOPSKI ZNAK :
BLIZANCI – Ljeto je godišnje doba u kojem se odmarate od noćnog života i partya.  Ljeti više volite kraće odmore i putovanja na manju udaljenost.  Najbolje bi bilo napraviti seriju od nekoliko produženih vikenda i na taj način iskoristiti ljeto. Naizmjence kombinirati par dana odmora s par dana posla. Ako se odlučite na duži odmor neka to bude posjet nekom velikom gradu, povijesno značajnom ili nacionalnom parku, negdje gdje ćete moći zadovoljiti vaš znatiželjni duh.

ODMOR ZA HOROSKOPSKI ZNAK :
RAK – Ljetno sunce vas mami da se pokažete u pravom svjetlu i napustite svoj oklop.  Aktivnosti poput kampiranja omogućit će vam da uživate u prirodi, a u isto vrijeme da imate nekakvu bazu.   Volite biti okruženi onima koji vas vole, te biste trebali organizirati kakvo obiteljsko okupljanje. Želite li ipak nešto uzbudljivije odlučite se za rafting, a ako odlučite putovati neka vaš izbor bude kakav kulturni centar sa mnoštvom muzeja, galerija i koncerata.

ODMOR ZA HOROSKOPSKI ZNAK :
LAV – Vi lavovi se volite pržiti na suncu, svejedno na ležaljci ili na teniskom terenu. Ali i gdje god se nalazili sve oči će biti uprte u vas, to je zbog toga što je i vaš seksipil najizraženiji tijekom ljetnih mjeseci. U stvari vaša omiljena  ljetna aktivnost je zavođenje. Ako imate partnera otiđite na odmor zajedno u neko fancy ljetovalište.

ODMOR ZA HOROSKOPSKI ZNAK :
DJEVICA – Ljetni mjeseci nude obilje vaših omiljenih plodova, voća i povrća. Vjerojatno ćete dosta vremena provesti na obližnjoj tržnici. A kada ne budete uživali u slasnim okusima imat ćete priliku pokazati svoje vještine organiziranja zabava na otvorenom. Ako se ne želite zamarati organizacijom potražite ih negdje.  Mala napomena – ljetno čitanje je isključivo zabavnog karaktera, zbog toga spremite na policu i ne otvarajte stručnu literaturu prije jeseni.

ODMOR ZA HOROSKOPSKI ZNAK :
VAGA – Jedna od vaših omiljenih stvari svakog ljeta je odjeća koju ono dopušta. Naravno, napokon imate priliku pokazivati se i nećete je propustiti. Posjetit ćete sve zabave i koncerte.  Za odmor koji bi odgovarao vašoj ljubavi prema ljepoti izaberite neke arhitektonski cijenjene gradove ili mjesta potpuno očuvane prirode.

ODMOR ZA HOROSKOPSKI ZNAK :
ŠKORPION – Iako niste ljubitelj ljeta, znate uživati u ugodnim ljetnim večerima. Večernje šetnje s partnerom mogu produbiti vašu vezu i učvrstiti je. Ako ste sami pronađite neki klub koji počinje s radom nešto kasnije i radi do jutra. Lako ćete se opustiti i prestati misliti na sve probleme uz dobru glazbu i svjetla reflektora. Imate li novaca otiđite na krstarenje.

ODMOR ZA HOROSKOPSKI ZNAK :
STRIJELAC – Većinu slobodnog vremena provest ćete negdje na otvorenom. Sportski događaji ili zabavni parkovi donijet će vam pravi užitak. Volite biti okruženi mnoštvom ljudi, posebno ako se nešto slavi.  Vama nije važno kakav je i gdje je odmor sve dok je zabavan i sastoji se od mnoštva aktivnosti.

ODMOR ZA HOROSKOPSKI ZNAK :
JARAC – Primjećujete li uopće svjetlost koja dopire do vas kroz uredski prozor? To se zove sunce!  Učinite sve kako biste skratili radno vrijeme i uključili u neke zabavne dnevne aktivnosti. Navucite stare traperice i krenite negdje u prirodu. Po mogućnosti u planine, gdje je ipak nešto hladnija klima. Pozovu li vas prijatelji na more, unaprijed ih obavijestite da nikakva aktivnost, ni večernja, ni dnevna ne dolazi u obzir. Osim eventualno izležavanja na plaži i to u hladu, naravno.

ODMOR ZA HOROSKOPSKI ZNAK :
VODENJAK – Vjerojatno ćete i na zabavama na kojima se morate pojaviti pokazivati Božićne fotografije. Mučit će vas ljetna dosada i osjećaj nezadovoljstva. Ublažite ga odlaskom u hladne muzeje ili izložbe. Možete se i posvetiti poslu nešto više kako biste imali više vremena kada dođu vama draži dani.

ODMOR ZA HOROSKOPSKI ZNAK :
RIBE – Ljeto vam nudi prekrasnu priliku da se opustite, odmarate i sanjarite. Pisanje, crtanje ili fotografiranje jedine su aktivnosti koje vas zanimaju.  Skakutanje kroz travu na kojoj je aktivna prskalica dat će vam neopisiv užitak i povratak u djetinjstvo.  More je idealan izbor, posebno uspijete li unajmiti kuću izvan grada, kako biste imali svoj mir i svoju plažu.