23. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Feng Shui uređenje doma za povećanje ljubavnih šansi

Feng Shui savjeti se koriste u mnogočemu, najčešće za privlačenje blagostanja, a to uključuje i dobar ljubavni život.

Feng Shui uređenje doma za povećanje ljubavnih šansi

Feng Shui savjeti se koriste u mnogočemu, najčešće za privlačenje blagostanja, a to uključuje i dobar ljubavni život.

Da biste razumjeli Feng Shui principe morate dobro poznavati strane svijeta, pa ili se raspitajte kod osobe koja dobro poznaje položaj vašeg stana ili kupite kompas.

Jugozapadni sektor vašeg doma predstavlja ljubavno područje vašeg života, istočni sektor predstavlja obitelj i djecu, a južni sektor slavu i priznanje.

Nemojte misliti kako su ostali sektori osim jugozapadnog nevažni, jer oni kao jedna cjelina utječu na poboljšanje vašeg ljubavnog života, iako je jugozapadni najvažniji za ljubav, pa ćemo se na njega najviše usredotočiti.

Upotrijebite kompas kako biste točno definirati gdje je ovaj sektor u vašem stanu i tu započnite s promjenama.

Locirajte krajnji jugozapadni kut doma i to neka vam bude polazna točka. Taj kut je izravno odgovoran za sklapanje novih prijateljstava, ljubazno okruženje i iskrenu ljubav. Što se nalazi u vašem jugozapadnom sektoru? Kakvim aktivnostima se obično bavite u tom dijelu?

Ako je KUHINJA u JUGOZAPADNOM sektoru doma tada se vjerojatno suočavate s problemima. Zemlja bi trebala vladati jugozapadnim sektorom, a štednjak je poprilično vatren. Vatra i zemlja nisu dobra kombinacija pa bi mogli razmisliti o neutraliziranju vatre na neki drugi način.

–    Objekte postavljajte u paru. Npr. Postavite zdjelice u paru sol i papar. Pogodne su sve vrste keramičkih posuda. Keramika pripada zemljanim elementima, ali dodatno je potrebno poredati je da stoji u parovima.
–    Crveni ili ružičasti čajnik u ovom sektoru će pomoći privući ljubav.
–    Drago kamenje i drugi kameni ukrasi su također dobrodošli. Aranžirajte ih u paru.
–    Cvijeće ili neke druge biljke trebali biste staviti u keramičke ili glinene vaze. Biljke s ružičastim cvijećem su najbolja opcija.
–    Zidove oblijepite keramičkim pločicama. Nijanse ružičaste i crvene su prikladne za ovo područje.
–    Ako birate uzorke za tapete ili pločice tada bi to trebale biti ptice, leptiri i cvjetne teme.
–    Ne možete pogriješiti ni sa srcolikim oblicima, posebno srcima u paru. Kupite srcoliki pladanj ili podložak kako biste povećali prosperitete za privlačenje ljubavi.

Ako se vaša SPAVAĆA SOBA nalazi u JUGOZAPADNOM sektoru tada ste posebno sretni jer ona simbolizira romantiku i seks. Slijede neki savjeti kako urediti spavaću sobu da bi još više povećali svoje ljubavne šanse.

–    Uzglavlje kreveta bi trebalo biti uz južni ili istočni zid kako biste povećali svoje osobne potencijale za privlačenje ljubavi u svoj život.
–    Jugozapadni kutak je idealan za kolekcije kristala i dragog kamenja posebno onih crvenih. Crveni kvarc ima vrlo jaku frekvenciju i smatra se da uz njegovu pomoć možete odašiljati vibracije koje će privući srodnu dušu. Za ovaj sektor najbolji su srcoliki oblici ili figurice životinja u paru.
–    Birajte ružičaste boje i meke linije. Nježne, senzualne i sjajne tkanine poput satena i svile su najprikladnije za spavaću sobu.
–    Ako ste slobodni vaš krevet bi trebao svejedno biti dupli. Na taj način signalizirate da imate prostora za još jednu osobu u svome životu, konkretnije novog partnera.
–    Pokraj kreveta bi trebala stajati dva ormarića s dvjema lampama na njima. Crvene svjetiljke u lampi su prikladne za ovo područje.
–    Morate se pobrinuti da sve u vašoj sobi ima svoj par. Npr. Morate imati dva stolca, a ne jedan.
–    Izbacite sve stvari kojima nedostaje par. Čarape uvijek slažite u paru, nemojte ih natrpavati u ladice, rublje slažite u paru. Čarape i cipele su posebno bitne jer neuredno složene unose razmirice u vezu.
–    Fotografije, statue i slike patki, ptica, leptira ili cvijeća također odašilju poruku kako ste voljni prihvatiti novu ljubav u životu.
–    Dobrodošle su statue i slike životinja u paru: dva dupina ili dva slona osiguravaju plodnost u vašem stanu.

–    Ako vam je ormar točno u jugozapadnom kutu sobe to je vrlo loša vijest. Ili ga premjestite ili pokušajte neutralizirati negativan chi koji generira tako da objesite šuplje cjevaste windchime na vrata.
–    Crvene i ružičaste svijeće također je dobro staviti u ovo područje jer simboliziraju otapanje srca prema drugom.
–    Sentimentalni objekti poput snježnih kugli ili staklenih globusa ispunjenih vodom i sjajnim perlicama su dobrodošli u ovom području.
–    Ogledala u spavaćoj sobi su loša ideja, posebno ako su okrenuta prema bračnom krevetu. To može povećati nevjernost u vezi.

Ako je vaša KUPAONA smještena u JUGOZAPADNOM sektoru vašeg doma tada imate veliki problem, a posebno ako je wc u tom dijelu. Slijede neki prijedlozi kako neutralizirati situaciju.

–    Boje u kupaoni bi trebale biti crvena i bijela, sa zlatnim ukrasima.
–    U kupaonu stavite što više sprejeva, slavina i svega što reprezentira vodu, jer voda označava zdravu energiju. Da biste povećali učinak stavite ogledalo kako bi ih reflektiralo. Ogledalo nikako ne bi smjelo reflektirati wc školjku jer je to izrazito nepogodno za ljubavnu energiju.
–    Koristite cvjetne ili srcolike uzorke, i ukrasne elemente.
–    Uvijek poklopite daskom wc školjku jer se smatra kako spuštena  daska sprječava otjecanje dobre energije. Sve slavine neka su uvijek zatvorene, jer na taj način sprječavate gubitak sreće.
–    Ispod umivaonika i na dnu WC školjke zavežite crvene ukrasne trake kako biste obeshrabrili negativni chi u kupaoni.
–    Stavite dvije plastične patke na rub kade kako biste osigurali vjernost u braku ili privukli partnera sebi.
–    Stavite crvene ili ružičaste tepihe, koristite meke i senzualne tkanine, zavjese…

Ako vam je DNEVNI BORAVAK u JUGOZAPADNOM sektoru ni to nije dobar znak, posebno ako imate mnogo električnih aparata koji predstavljaju vatru poput televizora. Ali možete mnogo toga učiniti kako biste neutralizirali negativne vibracije.

–    Koristite crvenu, ružičastu i zlatnu shemu boja. To se odnosi i na osvjetljenje. Koristite žarulje ovih boja.
–    Svježe cvijeće držite u centralnom dijelu na stoliću.
–    Izbjegavajte apstraktnu umjetnost i zamijenite je romantičnim slikama i fotografijama, najbolje parova.
–    Izbjegavajte teške i oštre oblike, te birajte oblike koji predstavljaju zemlju (okrugle). Dodajte kamene detalje. Izbjegavajte staklo.
–    Kamena kućna fontana održat će ljubavnu energiju živom, a idealna bi bila fontana od crvenog kvarca.

Ljubav i posao ne idu zajedno, pa ako vam je u RADNA SOBA u JUGOZAPADNOM sektoru doma morate neutralizirati negativnu energiju.

–    Stol bi trebao biti napravljen od drveta nekog voća. Izbjegavajte metalne ili staklene stolove ili crni namještaj. Teški i tamni predmeti kreiraju energiju koja ne potiče ljubav.
–    Birajte namještaj zaobljenih rubova. Oštri kutovi unose nemir u vezu.
–    Mala kamena fontana unijet će pozitivnu energiju.
–    Ispunite ured malim visećim biljkama.
–    Kristali poput ružičastog topaza mogu pomoći uravnotežiti ljubavnu energiju u ovoj prostoriji.
–    Izaberite crveni ili ružičasti telefon, umjesto crnog ili plavog modela.
–    Brončane windchime će ublažiti negativni chi.
–    Na zid objesite fotografije ili umjetnička djela u paru. Mnogi pojedinci s uredom u jugozapadnom dijelu stana završe s ljubomornim pojedincima. Neutralizirajte to predmetima u paru.

Vezano: