28. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

10 Feng Shui savjeta KAKO PRIVUĆI LJUBAV u život

Osobe koje prakticiraju Feng Shui vjeruju kako je najbolji način za privlačenje ljubavi u život napraviti...

10 Feng Shui savjeta kako privuci ljubav u život

Feng Shui ljubav

Osobe koje prakticiraju Feng Shui vjeruju kako je najbolji način za privlačenje ljubavi u život napraviti promjenu u okolini koja nas okružuje.

Navodimo 10 savjeta koji će vam pomoći privući ljubav te zadržati strast u dugim vezama ili braku.

Što Feng Shui kaže kako privući ljubav?

Mnoge osobe žele na neki način biti okružene s više ljubavi i pitaju se kako prizvati ljubav u svoj život, pa bez obzira želite li privući ljubav svog života ili općenito ljubav u život, Feng Shui ima rješenje i odgovor na to pitanje.

Zamijenite slike usamljenih osoba slikama sretnih parova – Feng Shui savjet kako privući ljubav br.1

Umjetnički radovi imaju značajan utjecaj na našu podsvijest. Kada se okružite fotografijama, slikama ili skulpturama solo osoba, postepeno ćete prilagoditi sebe toj viziji. Zamjena takvih slika sa sretnim parovima učinit će vas otvorenijima za ljubav.

Kreirajte raspored sjedenja za parove – Feng Shui savjet kako privući ljubav br.2

Jednosjedi šalju glasnu i jasnu poruku – odmakni se! Zbog toga ako tražite ljubav, kreirajte raspored sjedenja prilagođen romantičnim parovima. Dvosjedi i stolice razmještene pod ugodnim kutovima slati će signal kako ste spremni za vezu.

Izbacite televizor iz spavaće sobe – Feng Shui savjet kako privući ljubav br.3

Ništa ne ubija romantiku kao kasno-noćno gledanje televizora. Ako imate problema sa spavanjem, pokušajte s čitanjem ljubavne poezije ili romana. Na taj način će vaša podsvijest kreirati virtualni ljubavni magnet.

Nabavite senzualan pokrivač – Feng Shui savjet kako privući ljubav br.4

Stari jastuk s najobičnijim ili dječjim sličicama neće učiniti vaš seksualni život nimalo zanimljivim. Kupite svilene ili satenske jastučnice, plahte i prekrivače, oni će prizivati strast u krevet.

Smanjite veličinu kreveta – Feng Shui savjet kako privući ljubav br.5

Spavanje na velikom krevetu neće potaknuti intimnost. Investirajte u novi krevet nešto manjih veličina, želite li pronaći ljubav svog života. Ako to niste u mogućnosti potrudite se ubaciti jastučiće koji će bar malo smanjiti slobodan prostor na krevetu.

Pripremite se za društvo – Feng Shui savjet kako privući ljubav br.6

I ako živite sami, držite nešto prostora u ormaru slobodno. Također, kupite ekstra četkicu za zube. Na taj način sebi demonstrirate volju za dijeljenjem prostora još s nekim. Vaši romantični potencijali će biti osvježeni.

Odmaknite krevet od zidova – Feng Shui savjet kako privući ljubav br.7

Naslonite li krevet na zid s jedne strane, na taj način ćete spriječiti sve šanse za ulazak ljubavi u život. Krevet razmjestite tako da ima dovoljno mjesta prolazak oko njega sa svih strana (osim uzglavlja). Prije nego što uspijete obići oko njega, u krevet će ušetati ljubav.

Napravite idealan „ljubavni gua“ – Feng Shui savjet kako privući ljubav br.8

Koristite ulazna vrata svog doma kao polaznu točku. Najdalji desni kut predstavlja vaš odnos s partnerom i poznat je kao „ljubavni gua“ u Feng Shuiu. Stoga, taj kutak učinite idealnim ljubavnim područjem. Udobna sjedalica s prilagodljivim osvjetljenjem je idealna za to posebno mjesto.

Obitelj stavite gdje joj je mjesto – Feng Shui savjet kako privući ljubav br.9

Vaša spavaća soba predstavlja vaš romantični život. Stoga, posljednja stvar koju trebate u njoj imati je slika mame i tate.  Dječji umjetnički radovi i igračke također će unazaditi vaš ljubavni život. Poštujte odnose s obitelj, ali na mjestima prikladnijima od vaše spavaće sobe.

Think Pink! – Feng Shui savjet kako privući ljubav br.10

Tople boje poput ružičaste ili crvene značajno će oživjeti vaš ljubavni život. Nježnije nijanse poput roskaste, koraljne i druge pastelne nijanse privući će nježnog partnera, dok će tamnije boje poput narančasto-crvene i bordo privući partnera koji će otkriti vašu strastvenu i pustolovnu stranu.

Feng Shui za ljubav

Feng Shui nudi mnogobrojne ideja što sve možete učiniti i koje promjene napraviti kako biste aktivirali ljubavno područje svog života. Ali ideje navedene iznad već bi trebale napraviti značajan pomak da primijetite kako u život privlačite više ljubavi, pa čak i ljubav svog života. Bit Feng Shuia je dovesti u ravnotežu energiju i prostor, pa ćete promijenite li i naizgled sitne stvari, poput ovih navedenih iznad, uvidjeti kako je Feng Shui za ljubav vrlo učinkovit.