10 Feng Shui savjeta za privlačenje ljubavi u život

10 Feng Shui savjeta za privlačenje ljubavi u život

Osobe koje prakticiraju Feng Shui vjeruju kako je najbolji način za privlačenje ljubavi u život napraviti promjenu u okolini koja nas okružuje. Navodimo 10 savjeta koji će vam pomoći privući ljubav te zadržati strast u dugim vezama ili braku.

Zamijenite slike usamljenih osoba slikama sretnih parova – Feng Shui savjet br.1

Umjetnički radovi imaju značajan utjecaj na našu podsvijest. Kada se okružite fotografijama, slikama ili skulpturama solo osoba, postepeno ćete prilagoditi sebe toj viziji. Zamjena takvih slika sa sretnim parovima učinit će vas otvorenijima za ljubav.

Kreirajte raspored sjedenja za parove – Feng Shui savjet br.2

Jednosjedi šalju glasnu i jasnu poruku – odmakni se!. Zbog toga ako tražite ljubav, kreirajte raspored sjedenja prilagođen romantičnim parovima. Dvosjedi i stolice razmještene pod ugodnim kutovima slati će signal kako ste spremni za vezu.

Izbacite televizor iz spavaće sobe – Feng Shui savjet br.3

Ništa ne ubija romantiku kao kasno-noćno gledanje televizora. Ako imate problema sa spavanjem, pokušajte s čitanjem ljubavne poezije ili romana. Na taj način će vaša podsvijest kreirati virtualni ljubavni magnet.

Nabavite senzualan pokrivač – Feng Shui savjet br.4

Stari jastuk s najobičnijim ili dječjim sličicama neće učiniti vaš seksualni život nimalo zanimljivim. Kupite svilene ili satenske jastučnice, plahte i prekrivače, oni će prizivati strast u krevet.

Smanjite veličinu kreveta – Feng Shui savjet br.5

Spavanje na velikom krevetu neće potaknuti intimnost. Investirajte u novi krevet nešto manjih veličina, želite li pronaći ljubav svog života. Ako to niste u mogućnosti potrudite se ubaciti jastučiće koji će bar malo smanjiti slobodan prostor na krevetu.

Pripremite se za društvo – Feng Shui savjet br.6

I ako živite sami, držite nešto prostora u ormaru slobodno. Također, kupite ekstra četkicu za zube. Na taj način sebi demonstrirate volju za dijeljenjem prostora još s nekim. Vaši romantični potencijali će biti osvježeni.

Odmaknite krevet od zidova – Feng Shui savjet br.7

Naslonite li krevet na zid, na taj način ćete spriječiti sve šanse za ulazak ljubavi u život. Krevet razmjestite tako da ima dovoljno mjesta prolazak oko njega sa svih strana. Prije nego što uspijete obići oko njega, u krevet će ušetati ljubav.

Napravite idealan „ljubavni gua“ – Feng Shui savjet br.8

Koristite ulazna vrata svog doma kao polaznu točku. Najdalji desni kut predstavlja vaš odnos s partnerom i poznat je kao „ljubavni gua“ u Feng Shuiu. Stoga, taj kutak učinite idealnim ljubavnim područjem. Udobna sjedalica s prilagodljivim osvjetljenjem je idealna za to posebno mjesto.

Obitelj stavite gdje joj je mjesto – Feng Shui savjet br.9

Vaša spavaća soba predstavlja vaš romantični život. Stoga, posljednja stvar koju trebate u njoj imati je slika mame i tate.  Dječji umjetnički radovi i igračke također će unazaditi vaš ljubavni život. Poštujte odnose s obitelj, ali na mjestima prikladnijima od vaše spavaće sobe.

Think Pink! – Feng Shui savjet br.10

Tople boje poput ružičaste ili crvene značajno će oživjeti vaš ljubavni živo. Nježnije nijanse poput roskaste, koraljne i druge pastelne nijanse privući će nježnog partnera, dok će tamnije boje poput narančasto-crvene, bordeaux privući će partnera koji će otkriti vašu strastvenu i pustolovnu stranu.

Ostavite komentar

*