Sanjati PODMORNICU – detaljno tumačenje –

23. veljače 2021. 0 By COVERmagazin

Što znači sanjati PODMORNICU

Što znači sanjati PODMORNICU

Snovi o podmornici simboliziraju završetak jedne etape u životu i nove cikluse, nove etape, a najčešće u ljubavi.

Sanjati podmornicu simbol je kako lagano otkrivate svoje emocije i ronite sve dublje i dublje u sebe i shvaćate neke stvari koje ranije uopće niste znali i niste primjećivali. Otkrivate pravog sebe i svoje strane osobnosti koje nikad prije niste vidjeli. Vjerojatno ste se dugo vremena osjećali sigurno i zaštićeno, a sada je došlo vrijeme za preispitivanje trenutne situacije i emocija. Sada ste spremni nositi s nečim za što nikad prije niste bili spremni.

Sanjati podmornicu znači da ćete na teži način doći do uspjeha, ali da ste svakako sposobni pronaći put do vlastite sreće.
Sanjati podmornicu također je signal da se u odnosima mnogo toga krije ispod površine te da biste trebali na svoju situaciju pogledati i iz druge perspektive.

Također, postoji i šansa da ovaj san simbolizira ako podmornica izranja da ćete neke tajne otkriti, a ako podmornica zaranja duboko u more ili ocean da ćete nešto sakriti duboko u sebi i odlučiti kako nikome to ne želite povjeravati.

Sanjati PODMORNICA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova