Sanjati PODMORNICU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PODMORNICU

Što znači sanjati PODMORNICU

– Sanjarica PODMORNICA –

Snovi o podmornici simboliziraju završetak jedne etape u životu i nove cikluse, nove etape, a najčešće u ljubavi. Također, ovo su snovi o istini, o zaranjanju istine duboko u more ili njenom isplivavanju na površinu. Sanjati podmornicu signalizira neke duboke tajne i skrivene osjećaje.

Sanjati podmornicu simbol je kako lagano otkrivate svoje emocije i ronite sve dublje i dublje u sebe i shvaćate neke stvari koje ranije uopće niste znali i niste primjećivali. Otkrivate pravog sebe i svoje strane osobnosti koje nikad prije niste vidjeli. Vjerojatno ste se dugo vremena osjećali sigurno i zaštićeno, a sada je došlo vrijeme za preispitivanje trenutne situacije i emocija. Sada ste spremni nositi s nečim za što nikad prije niste bili spremni.

Sanjati podmornicu u nekim slučajevima znači da ćete na teži način doći do uspjeha, ali da ste svakako sposobni pronaći put do vlastite sreće. Ako su ostali simboli iz sna poslovne tematike ovaj san govori o tome kako ćete doploviti do svojih ciljeva, ali se najviše morate pouzdati u sebe i svoj trud. Nije dobro dijeliti s drugima previše ideja ili se oslanjati na druge, jer ključ uspjeha ovisi o vama i onome što vi uložite u svoj pothvat.

Sanjati podmornicu također je signal da se u odnosima mnogo toga krije ispod površine te da biste trebali na svoju situaciju pogledati i iz druge perspektive.

Također, postoji i šansa da ovaj san simbolizira ako podmornica izranja da ćete neke tajne otkriti, a ako podmornica zaranja duboko u more ili ocean da ćete nešto sakriti duboko u sebi i odlučiti kako nikome to ne želite povjeravati.

Snovi o podmornici su često snovi o istini skrivenoj u nama i o strahu da i se ta istina mogla otkriti. Ako ste sanjali podmornicu vjerojatno u sebi imate neki komad istine koji se bojite podijeliti s drugima, jer ne znate kako bi oni reagirali na nju. S druge strane ako ste sanjali podmornicu to može biti san i o tome kako se suočavate s nekom istinom, ali zapravo ne znate kako biste se nosili s novim informacijama koje vam pristižu. To mogu biti jednostavne istine, recimo kako vašem domu treba renoviranje, ali se bojite suočiti s tim jer ne znate kako biste to platili, može biti i to da se bojite pogledati na svoj bankovni račun, jer ste potrošili daleko iznad svojih mogućnosti, ali mogu biti i grube istine kako primjećujete da vas netko odbacuje ili saznanje o nekoj zavjeri, prevari ili slično.

Obično ljudi izbjegavaju istinu jer ih plaši ili ljuti ili se ne osjećaju dovoljno sposobnima da bi se nosili s tom istinom. Tada pribjegavaju taktici da žive s polovičnim znanjem i pretvarajući se da ništa ne znaju iako je pravu istinu lako spoznati. Ako ste sanjali podmornicu to već signalizira da vjerojatno shvaćate kako više nema prostora za bježanje od istine i kako se trebate suočiti s okolnostima umjesto da ih skrivate pod tepih, bacate u dubinu mora. Kada istina postane prejaka sila, tada je više ne možemo skrivati.

U jednom trenutku ćete morati popustiti svoje skrivanje i izviriti na površinu, a što prije skupite hrabrosti za to to bolje. Svakako biste trebali izroniti iz pretvaranja i suočiti se s istinom, te prilagoditi svoj život stvarnom stanju. U isto vrijeme pokažite razumijevanje ako neke osobe oko vas ne žele vidjeti ili izbjegavaju istinu, stavite se u njihovu kožu i razmislite koliko istina može biti bolna.

Sanjati PODMORNICA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*