Ljubav u teretani – dobra ideja ili promašaj? [ LJUBAV ]

Ljubav u teretani – dobra ideja ili promašaj?

Dosta često možemo pročitati kako je teretana odlično mjesto za upoznavanje novih ljudi, te tako idealna za potencijalne ljubavne romance. Vjerojatno poznajete i neke parove u svome okruženje koji su se upoznali u fitness centru.

Ali, je li to dobra ideja? Ili je teretana mjesto gdje dečki traže usputni seks?

Dr. Tina B. Tessina pokušala je stručno odgovoriti na ovo pitanje:

„Teretana je odlično mjesto za upoznavanje novih dečki, ali pitanje je hoće li oni biti tip muškarca kakav tražite?“

„Bolje je upoznavati osobe na mjestima gdje imaju priliku pokazati svoj karakter, a ne samo mišiće. Usredotočite se na one aktivnosti koje vas stvarno zanimaju, slijedite svoju strast, jer je bolje upoznati dečke s kojima imate zajedničke interese i gdje ćete imati bolju priliku procijeniti karakter, nego u teretani“, savjetuje.

Ali ako ipak idete u teretanu u nadi da ćete tamo upoznati Pravog slijedite ova pravila:

-1- U teretani se hormoni pumpaju, vaši i njegovi. Ali umjesto da gledate mišiće gledajte kako komunicira s drugima prije nego mu odlučite prići. Kretene je poprilično lako uočiti, ako obratite pažnju.

-2- Nemojte žuriti.  Većina osoba u teretani je relativno redovita, pa ako ne pronađete ležeran pristup da mu priđete jedan dan, pričekajte dok se prilika ne pojavili sama od sebe.

-3- Nemojte se previše uređivati. Kada se pođete znojiti s previše šminke ćete izgledati u najboljem slučaju čudno.

-4- Laskajte mu. Zamolite ga da vam premjesti utege, zatim zahvalite ističući lakoću s kojom on to radi.

-5- Kada ste privukli njegovu pažnju, bez obzira koliko vas privlačio držite noge čvrsto na zemlji. Možda postoji jaka kemija među vama, ali bolje se strpjeti, nego srljati.

Možda vam se sada upoznavanje dečki u teretani čini kao jako loša ideja, ali teretana nije ni bolja ni lošija od bilo kojeg drugog javnog mjesta za upoznavanje, samo što u nju ide određeni tip osoba, koje paze do svoga izgleda, žele raditi na svome fizičkom izgledu, te su možda malo kritičniji prema izgledu suprotnog spola, ali to ne mora značiti nužno ništa loše, posebno ako i vi idete u teretanu jer to zaista volite, a ne da biste čavrljali s nekim.