29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Kako vam Feng Shui može pomoći da ispunite želje

Ako ste i vi donijeli neku od ispod navedenih odluka, feng shui će vam pomoći implementirati je u život.

Ispunite sve želje uz pomoć feng shuia

Nakon što su prošle “Suze sv. Lovre”, ako ste propustiti priliku uloviti pogledom “zvijezdu padalicu” i zaželjeti želju, Feng Sgui može uskočiti, jer ne ovisi o dobu godine. Ako imate neku želju ili ste donijeli neku od ispod navedenih odluka, feng shui će vam pomoći implementirati je u život.

Smršaviti

Da biste smršavili prvo čega se morate riješiti je nered i zbrka u vašem domu. Nered simbolizira prtljagu, a to se manifestira u nakupljanju masnoća u tijelu. Da biste bili mršavi, morate biti i uredni. Stalno održavajte dom urednim i upornost će vam se na kraju isplatiti. Započnite s ladicama, ormarima i stolom. Zatim započnite s krupnijim stvarima. Što manje „smeća“ imate po svome domu, to ćete se osjećati poletnije i imati više energije, a time ćete unositi manje kalorija i imati više volje za vježbanje.

Pronaći ljubav

Ako želite u ovoj godini pronaći ljubav posvetite se svojoj spavaćoj sobi. Ona pokazuje vašu seksualnu perspektivu. Prvo i najvažnije neka vaš krevet jasno gleda prema vratima, ali neka nije u direktnoj liniji s njima. Ako ne možete pomaknuti krevet, postavite ogledalo koje će jasno reflektirati ulazna vrata. Na ovaj način ste se osigurali da ćete primijetiti romantiku kada uđe u vaš život. Sljedeća stvar je da odmaknete krevet od zidova i napravite dovoljno prostora za prolaz oko njega sa svih strana. To simbolizira vašu želju i spremnost da dijelite s drugim. Kako biste još uvećali moć feng shuia stavite nekoliko prekrasnih objekata u dalji od vrata desni kut sobe. Dvije mirisne svijeće, svileni jastuci ili slika strastvenih ljubavnika dobar su izbor.

Pronaći posao

Ako je pronalazak posla prioritet obratite pažnju na glavna ulazna vrata. Morate se pobrinuti da su u dobrom stanju. Očistite ih i popravite ako treba. Podmažite brave i neka se besprijekorno otvaraju i zatvaraju. Ako teško okrećete ključ, postavite novu bravu. Personalizirajte svoja vrata pločicom s imenom. Uglavnom, što vam bolje budu izgledala ulazna vrata, to ćete lakše pronaći željeni posao.

Želite dijete

Želja da rodite ili posvojite dijete može se aktivirati s nekoliko feng shui stvari. Najvažnije je da ispod svoga kreveta nemate nikakvih predmeta. Kada jednom očistite podnožje kreveta, nemojte ga čistiti sve dok ne dobijete dijete, to je zbog toga što je opuštena i poznata atmosfera najbolja dobrodošlica za dijete. Kako biste održali ugodno okruženje nemojte kupovati mnogo novih stvari ili kretati u projekte renoviranja doma.

Upisati fakultet ili diplomirati

Nevažno da li se radi o završetku studija ili pokušaju upisa na višu razinu obrazovnog sustava trebate se usredotočiti na bliži do ulaznih vrata lijevi kut doma. Tamo postavite slike svojih mentora ili nešto što podsjeća na školu ili obrazovanje. Ako želite upisati točno određenu školu, objesite u tom području njihov logo. Ovaj dio doma aktiviraju zemljani elementi, pa će prirodni kristali i slični predmeti pomoći. Fotografija ili slika planina obješena u ovom dijelu doma popravit će vaše šanse.

Popraviti društveni život

Ako želite postati društveniji obratite pozornost na centralni dio lijeve strane svoga doma. Taj dio predstavlja zajednicu. Drveni elementi mogu aktivirati ovaj dio doma. Postavite zdravu biljku u ovo područje kako biste privukli nove prijatelje. Također, ovo je idealno područje za drveni namještaj i police za knjige, pod uvjetom da nisu potpuno pune. Malo praznog prostora uvijek je nužno kako bi se aktivirao kulturni rast. Ovo morate imati na umu ukoliko ste okruženi toksičnim ljudima. Najbolji način da ih se riješite je očistite ovo područje doma i kreirate što je moguće više svjetla i prostora.

Biti primijećeni

Ako želite biti zamijećeni i isticati se feng shui ima lijek kroz vrata slave. Ona su locirana u centralnom dijelu najudaljenijeg zida vašeg doma. U to područje dodajte snažne vibrantne boje poput crvene, narančaste ili ružičaste. Životinjski uzorci aktiviraju ovo područje, kao i svjetlost. Ako se ovo ne poklapa s vašim ukusom možete na ovo područje istaknuti diplome, nagrade i trofeje. Ili možete na to mjesto postaviti privlačnu svoju sliku i usmjeriti prema njoj jaku svjetlost.

Zarađivati više

Ako želite zarađivati više novaca vaš plan mora uključiti njegovo pohranjivanje na bankovni račun. U protivnom, trošit ćete ga brže nego što dolazi. Kada se radi o financijskim stvarima, uvijek je mudro posvetiti pažnju dalekom lijevom kutu doma. Visoko zdravo drvo u keramičkoj saksiji  ovom području može vam pomoći budući da predstavlja rast i stabilnost. Za ekstra sreću stavite nešto novaca u crvenu omotnicu kako biste stimulirali rast.

Putovati

Želite provesti godinu putujući? Tada trebate i svoj dom pripremiti na to. Stavite fotografije željenih odredišta u bliži od ulaznih vrata desni kut doma. Ako želite putovati oko svijeta tada na to područje postavite globus i zavrtite ga svakodnevno. U ovo područje dodajte metalne energije postavljajući metalne predmete. U ovaj kut postavite srebrnu kutiju i ispunite je razglednicama ili fotografijama željenih destinacija.