Sanjati (PAKIRANJE) PAKIRATI se – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PAKIRATI se

Što znači sanjati PAKIRATI se

– Sanjarica PAKIRANJE –

Sanjati da se pakirate često signalizira  u stvarnom životu  da je jedna faza završila i da kreće nova. Pakiranje je simbol promjena, odlazaka i dolazaka, te se na sličan način tumači i u snu.

Sanjati pakiranje može biti povezano i s određenim pritiskom, da niste sigurni da li to možete podnijeti, te da razmišljate da li bi bilo lakše odustati ili se nastaviti truditi.

Sanjati pakiranje često je znak određenih promjena.

Kada sanjate da se pakirate obratite pažnju na to što ste pakirali i način na koji se pakirate. To vam može pun o reći o snu. Ovisno o tome što ste pakirali to može značiti da vas taj segment života opterećuje. Način na koji se pakirate govori o tome kakve su promjene. Ukoliko sanjate brzo pakiranje, da samo ubacujete stvari u kofer, znači da ste u žurbi, da nemate vremena za sebe te da biste trebali malo usporiti i pronaći vremena za aktivnosti koje vas vesele i opuštaju.

Sanjati da se polako pakirate i da uredno slažete ono što pakirate znak je da ste spremni na promjene.

Sanjati da pakirate stare stvari, istrošene ili koje ne koristite sugerira određeno završavanje s prošlim situacijama, da prestajete razmišljati o njima. Spremni ste popakirati stare stvari i ostaviti ih iza sebe.

Sanjati da nosite prtljagu koju ste pakirali znak je određenih tereta koje nosite i opterećenosti. Ovakav san govori o tome kako ste bili svjesni da promjena dolazi, ali ipak niste se uspjeli psihološki riješiti svih tereta prošlosti koji vas opterećuju. Jako je bitno raditi na sebi i živjeti u sadašnjosti. Ovaj san govori da ste previše opterećeni, ali ne onim što se događa oko vas, nego onim što se nekad odvijalo.

Sanjati da pakirate odjeću signalizira potrebu za organizacijom, kao da vam neke stvari stvaraju određenu zbrku i da vam treba novi plan. Trebate pojednostavniti stvari oko sebe, baviti se bitnima, te općenito biti organiziraniji. Sanjati da pakirate odjeću može biti i znak da trebate rješavati određene probleme.

Ovo je signal da nema smisla ignorirati situaciju ili kriti probleme pod tepih. Važno je da prihvatite okolnosti kakve jesu, ohrabrite se i ohrabreni krenete u suočavanje s okolnostima.

Sanjati da pakirate bitne stvari znak je određenih promjena, želje da promijenite situaciju, odustajanja od projekata ili promjene posla.

Mnogi ljudi se jako trude izbjeći promjene, međutim, promjena je nešto što se jednostavno ne može izbjeći. Bilo da počinjete novi posao, selite se u novi grad ili prekidate vezu možete se samo naučiti bolje nositi s promjenama, umjesto da im se opirete. Najtraženija kvaliteta novog vremena je fleksibilnost, sposobnost da se prilagođavamo novim životnim okolnostima bez da nas promjene slome. I dok kod fleksibilnosti karakter i geni igraju veliku ulogu, možete naučiti razmišljati na takav način da se lakše prilagođavate promjenama, te vježbati zdravu praksu prihvaćanja promjena. U životu je lako gledati na svaku situaciju crno-bijelo, međutim život je uvijek u najraznolikijim bojama. Zbog toga je važno odvojiti vremena i preispitati svoj način razmišljanja, te shvatiti koliko je on zaista realan.

Pozitivne misli i prihvaćanje promjena možete olakšati i podsjećajući se koliko puta ste u životu uspješno nadvladali neke promjene, koliko puta su promjene bile na bolje, a vi uspješno plovili kroz njih. Ako se usredotočite na svoje snage umjesto na slabosti imat ćete više snage za ono što leži pred vama.

I dok je bitno izvući pouku iz onoga što se odigravalo u prošlosti ne smijemo dopustiti da zaglavimo u prošlosti i odbijamo promjenu.

Sanjati pakiranje može biti znak određenih novih početaka.

Sanjati PAKIRATI se

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*