Sanjati DIMNJAK – detaljno tumačenje –

22. veljače 2021. 0 By COVERmagazin

Što znači sanjati DIMNJAK

Što znači sanjati DIMNJAK

Snovi o dimnjacima zapravo su jako pozitivni snovi koji donose uspjeh.

Dimnjaci su visoko, pa ako težite nekom uspjehu, dimnjak simbolizira kako ćete uspjeti se popeti na sami vrh onoga što ste zamislili da želite.

Ako gledate izgrađeni dimnjak čvrstog oblika simbol je da ste već napravili dobre temelje i da sada se možete opustiti i čekati rezultate svoga rada.

Sanjati kako gradite dimnjak simbolizira kako ste na dobrom putu da ostvarite svoje snove, samo trebate nastaviti raditi i truditi se, te kako rezultat neće izostati. Sanjati dimnjak u daljini sugerira kako niste još završili sav posao te kako nazirete obrise svog uspjeha, ali ga niste realizirali u potpunosti.

Sanjati dim iz dimnjaka također je simbol sreće. Sugerira kako te svjesni da ste dobro obavili posao, zapalili vatru i sada se lagano počinju vidjeti rezultati vašeg rada.

Sanjati kako se dimnjak zapalio, kako se urušava ili je začepljen simbol je problema i poteškoća. Taman, kada ste mislili da će se stvari posložiti, a vi moći odmoriti i opustiti pojavili su se novi problemi. Morate uporno raditi i nastaviti se truditi kako biste u konačnici i stigli do svog cilja.

Sanjati DIMNJAK

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova