Proljetno čišćenje u skladu s Feng Shuiem

      Nema komentara na Proljetno čišćenje u skladu s Feng Shuiem

Proljetno čišćenje u skladu s Feng Shuiem

Proljeće je doba buđenja, povratka energije, zaljubljivanja i novih početaka. Sada je pravo vrijeme da još jednom preispitate sve novogodišnje odluke i započnete ih ostvarivati.

Ako ste još uvijek umorni i nedostaje vam energije slijedite dokazano djelotvorne Feng Shui savjete za povratak energije.

Cilj proljetnog čišćenja trebao bi biti riješiti se svega što vam više ne služi i napraviti prostor za novu, svježu energiju i omogućiti joj da uđe u vaš život.

–         Stanje vaše kuhinje predstavlja vaše zdravstveno stanje. Učinite sebi uslugu i dobro očistite kuhinju. Ako ikako možete čistite s prirodnim sredstvima sa što manje štetnih kemikalija. Čišćenje svih površina omogućit će Chi energiji da neometano protječe.

–         U dom unesite najmanje tri nove vaze sa zelenim biljkama. One, osim što će osvježiti vaš prostor, simboliziraju prizemnost i nove početke. Ako ih planirate smjestiti u kuhinji izaberite ružmarin ili metvicu. I jedna i druga biljka su snažno povezane sa zdravljem.

–         Ako želite prizvati novu ljubav u vaš život, napravite prostora. Da bi nova osoba ušla u vaš život treba joj dovoljno prostora. Doslovno morate kreirati prostor za otvoren protok energije kako bi vaš dom odašiljao signal da ste spremni u život pustiti nekoga.

Čisto, uredno i organizirano – neka vam to budu ciljevi proljetnog čišćenja i vaše tijelo će slijediti vaš dom. Ispunit ćete se pozitivnom energijom, uzbuđenjem i kreativnošću.

Odgovori

*