Sanjati NOĆ – detaljno tumačenje –

23. studenoga 2020. 0 By COVERmagazin

Što znači sanjati NOĆ

Što znači sanjati NOĆ

– Sanjati noć –

Sanjati noć u općenitom smislu sugerira kako se suočavate s nekim problemima, neizvjesnim razdobljem pred sobom, te nemogućnošću donošenja odluke. Ipak, kako biste detaljnije protumačili snove o noći trebate sagledati sve ostale simbole koji se pojavljuju u snu, te o kakvoj se noći radi, kao i vašim osjećajima vezanima uz noć.

Međutim, ako je noć svijetla, ako sanjate novogodišnju noć to su pozitivni simboli. Jako svijetla noć, te sanjate li noć u kojoj vas nije strah i uz nju su vezane u snu pozitivne emocije, to znači da je pred vama pozitivnije razdoblje, te čak i ako ste se suočavali s problemima kako se oni postupno rješavaju. Novogodišnja noć ili obična noć pred svitanje u snu simbolizira nove početke i promjene.

Sanjate li sjajan mjesec ili zvjezdano nebo znak je da ste na dobrom putu i da vas očekuju lijepi događaji ili da ćete pronaći način da ostvarite svoje ciljeve.

Ako sanjate noć, najvažnije je prisjetiti se svojih emocija vezanih uz noć. Ako ste se osjećali bespomoćno ili ustrašeno, vjerojatno se trenutno nalazite u takvoj životnoj situaciji.

Ako je noć zvjezdana i bistra, to znači da i u stvarnom životu vidite pozitivnu stranu svega, te da će se vaše želje ispuniti.

Ako u snu radite neke neobične situacije, za koje se inače u stvarnom životu ne očekuju da ih radite noću, tada vas san podsjeća da u životu postoje i nestandardna rješenja, te da ne morate ići dobro ustaljenim putovima, nego da pronađete način da improvizirate i sami stvorite nova rješenja.

Npr. sanjate li da plivate noći, to je podsjetnik da nestandardna rješenja postoje. Stvari poput javnog mijenja i onoga što “selo priča” ne bi vas trebalo spriječiti u tome da idete svojim putem i radite po svom.

Sanjate li da putujete noću, to je podsjetnik da vjerojatno u stvarnom životu ne stižete napraviti sve ono što biste htjeli, te da vam se čini vjerojatno kako jedan dan ima premalo vremena da napravite sve što biste htjeli. Zaustavite se i još jedanput posložite prioritete stavljajući sebe na pravo mjesto.

Ako sanjate da se noću vraćate svome domu, to može biti simbol kako ste se u pravom životu previše udaljili od svojih istinskih vrijednosti. Vjerojatno ste se previše povodili za tuđim mišljenjem ili dopustili da netko manipulira vama. Ako sanjate da trčite noću, tada vaš san simbolizira kao ste sebi zadali prevelike ciljeve te kako se morate puno više angažirati ako ih želite ostvariti.

Sanjati prvu bračnu noć, to sugerira kako je velika prekretnica pred vama.

Sanjati NOĆ

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova