Sanjati KALENDAR – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati KALENDAR

Što znači sanjati KALENDAR?

– Sanjarica KALENDAR –

Sanjati kalendar sugerira na određeni ciklus koji se odvija u vašem životu. U kalendare unosimo bitne stvari i bitne datume poput rođendana, sastanaka, podsjetnika.

Kalendare često sanjaju osobe koje očekuju važan događaj ili nešto planiraju, a snovima o kalendaru njihova podsvijest im govori kako će sve biti u redu, sve dok ostanu dosljedni.

Sanjati kalendar sugerira kako trenutno manje obraćate pažnju na pozitivne stvari, a više na na negativno što vam se događa u životu, što bi trebalo promijeniti, jer nije dobro biti usredotočen na ono negativno. Često sanjati kalendar govori o tome da se prepuštate i da se nemate potrebu trgnuti, iako ste svjesni da bi se trebalo nešto poduzeti kako bi promijenili ili ispravili situaciju.

Sanjati kalendar u kojem ste usredotočeni na određeni datum – obratite pažnju da li je datum u prošlosti ili budućnosti. Ako se datum koji ste sanjali u kalendaru odnosi na prošlost, takav san sugerira da se previše bavite prošlošću, a da ste manje usredotočeni na ono što je pred vama.

Sanjati u kalendaru datum u budućnosti sugerira da se radujete tom datumu i da nešto od njega očekujete. To može biti da će se nešto desiti na taj dan ili da će do tada neki projekt završiti, te da će uslijediti nagrada.

Sanjati da ste se slikali za kalendar sugerira strah od prolaznosti vremena, da preispitujete što ste u životu napravili i da li idete dobrim tempom.

Sanjati da ste uništili kalendar također sugerira strah od prolaznosti vremena, odnosno da vam vrijeme prebrzo prolazi. Razmislite o prioritetima u životu te pokušajte pronaći više vremena za stvari koje vas vesele.

Snovi o kalendarima podsjećaju nas na prolaznost života, te kako je za sreću u životu dosta bitno prihvatiti tu prolaznost i naučiti se nositi s vremenom koje prolazi. Sve u životu se mijenja, promjena je neizbježna, te umjesto da gledamo na život u smislu prolaznosti, bilo bi mudrije prihvatiti prolaznost kao neizbježnu promjenu, kojoj zapravo možemo zahvaliti i svoje postojanje. Promjena je nužna za postojanje bilo čega. Slično kao što bicikl može voziti samo dok se kotači okreću, tj. ima određenu brzinu, tako ništa na svijetu ne može postojati bez promjene. Kada prepoznamo koliko je promjena bitna, tada ćemo se moći zadovoljno opustiti bez straha.

Snovi o kalendaru kriju u sebi još jedno iznimno pozitivno značenje. Oni govore o tome kako ćete prije ili kasnije ostvariti ono što želite, sve dok ostanete uporni i posvećeni svojim ciljevima. Strpljenje je prava vrlina koju trebate njegovati. Ponekad je potrebno više vremena nego što ste očekivali, u nekom drugom slučaju potrebno je više angažmana ili tuđa pomoć, ali poruka koju nose snovi o kalendarima je u tome da ćete prije ili kasnije ostvariti svoje ciljeve.

Snovi o planerima i rokovnicima koje mnogi nazivaju kalendarima, snovi su koji također imaju pozitivno značenje. Oni govore kako je potrebno još jednom preći kroz sve detalje našeg plana kako ne bismo propustili neki detalj. Ako ste sanjali planer ili rokovnik to je signal kako trebate pažljivije planirati, ali i naučiti bolje iskoristiti vrijeme. Ovakav san govori o prolaznosti vremena i kako dani brzo lete, te da biste ih iskoristili trebate se bolje pripremiti i planirati.

Da biste detaljnije protumačili snove o kalendaru trebate uzeti u obzir cijeli kontekst sna i ostale simbole kojih se sjećate iz sna. Samo tako moći ćete točno znati na koje polje vašeg života se konkretan san odnosi i shvatiti njegovo pravo značenje.

Sanjati KALENDAR

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*