Sanjati ŠUMU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati ŠUMU

Što znači sanjati ŠUMU?

– Sanjarica ŠUMA –

Osnovna simbolika šume u snovima je da govori o nečemu što je ključno za život, istovremeno jako skriveno, a opet i očito.

Sanjati da se šetate šumom često simbolizira da se pokušavate držati nečega što je već prošlo.

Općenit osjećaj koji ste osjetili u snu dok ste bili u šumi je vrlo bitan. Ako sanjate da ste umorni ili da vam je hladno vjerojatno ćete uskoro morat donijeti neku odluku ali da se niste sigurni te da niste zadovoljni situacijom i informacijama koje imate, te da samim tim niste sigurni da možete donijeti dobru odluku. Da biste što točnije protumačili san u kojem ste sanjali šumu, jako je bitno uzeti osjećaje koje ste imali u snu u obzir. Na neki način ti osjećaji simboliziraju vaše emocije, koje dominiraju a vi ih pokušavate skriti. Na primjer, ako vas je bilo strah dok ste hodali šumom to govori kako dopuštate da strahovi upravljaju vašim životom. Ako se se osjećali uzbuđeno, to signalizira da vam je glavni motiv voditi uzbudljiv život, te da trebate malo više misliti i na druge. Ako ste bili zabrinuti u snu, to sugerira kako se previše brinete.

Ako sanjate da dugo hodate šumom znak je da tražite alternativna i bolja rješenja za situaciju u kojoj se nalazite. Informirajte se više, razgovarajte s drugima, a ako treba potražite i pomoć stručnjaka.

Sanjati da ste se izgubili u šumi može sugerirati osjećaj nesigurnosti u ljubavnom životu. Snovi da se nalazite izgubljeni u šumi zapravo govore o vašem osjećaju izgubljenosti u stvarnom životu. Niste sigurni što je ispravno, a koji je put krivi put.

Sanjati da vidite šumu koja gori znak je nekog pozitivnog događaja pred vama odnosno uspjeha.

Sanjati šumu gdje kroz krošnje drveća probija sunce znak je da je na vidiku rješenje problema koje vas već neko vrijeme muči. Kroz ovakav san vaša vam podsvijest sugerira kao već rješenje postoji i kako vam je blisko, samo se trebate okrenuti u pravom smjeru ili pričekati pravi trenutak.

Sanjati drva sugerira da stvari idu prema pozitivnom, te da ćete ponovno uspostaviti ravnotežu u životu.

Sanjati debelo drvo znak je promjena u životnom stilu. Ovakav san krije simboliku kako će se desiti neke promjene koje će utjecati na cjelokupni vaš životni stil, ali debelo drvo u snovima može biti i znak kako trebate više pažnje posvetiti osnovnim navikama. Potrudite se biti uredniji, zdravo se hraniti, voditi računa o sebi i svome domu, te općenito životnom stilu.

Sanjati tanko drvo znak je da će uzburkane stvari se uskoro smiriti i da ćete se vratiti u kolotečinu. Tanko drvo sugerira kako će se stvari uskoro vratiti u ugodnu rutinu, te da se trebate samo malo strpjeti.

Sanjati suho drvo je pozitivan znak koji sugerira dobro razdoblje na poslovnom planu. Snovi o suhom drvu mogu biti zastrašujući i više ličiti na noćne more, ali zapravo su pozitivan signal koji govori kako vas očekuju dobri rezultati na području u kojem s te uložili jako puno truda.

Sanjati mokro drvo sugerira probleme na novčanom ili poslovnom planu.

Sanjati drva kako gore znak je da će neki obiteljski problemi ili svađe s članovima obitelji uskoro biti iza vas. Ovakav san govori o skorijem uspjehu ili nekim lijepim događajima.

Općenito snovi o šumi govore o nekim ključnim osobinama u našem životu, te ako ste sanjali šumu, čak i ako niste uspjeli dokučiti koje bi bilo pravo značenje vašeg sna, zaustavite se i razmislite o sebi i životu. Jeste li osoba kakva želite biti i vodite li život kakav želite?

Sanjati ŠUMA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.