Sanjati NOVINE – detaljno tumačenje –

23. studenoga 2020. 0 By COVERmagazin

Što znači sanjati NOVINE

Što znači sanjati NOVINE

– Sanjati novine –

Snovi o novinama nekad su predstavljali vijesti i bili signal kako vam se približava neka vijest izdaleka.

Međutim, u današnje vrijeme novine više ne simboliziraju nešto novo ili vijesti, nego više zastario koncept, pa se tako mijenja i njihova simbolika u snovima. Ako sanjate novine to vjerojatno znači da ćete neke vijesti zadnji saznati. Trebate više razgovarati s ljudima i pokušati saslušati i tuđa mišljenja kako biste mogli donijeti ispravnije odluke.

Snovi o novinama također mogu simbolizirati želju neke osobe da bude viđena i slavna, da o njoj drugi čitaju ili da ostvari neke velika postignuća koja će joj donijeti slavu.

Sanjati novine signal je da se trebate opustiti i biti više svoji, a manje ovisiti o tuđem mišljenju. U konačnici, ne natječete se s drugima, nego sami sa sobom. Sve dok ste danas bolji nego što ste bili jučer, na dobrom ste putu.

Novine u snu također mogu simbolizirati i vaša sjećanja.

S druge strane sanjate li da čitate o sebi članak u novinama vjerojatno vas očekuje neko veliko postignuće i velika prekretnica u životu.

Listate li novine bez da išta čitate, to simbolizira dosadu. Treba vam više poticaja i više novih stvari u životu.

Ako na kiosku kupujete novine, to je znak kako nešto željno iščekujete, ali se rezultati još uvijek ne mogu predvidjeti.

Ako sanjate kako neka druga osoba drži novine to je znak da malo bolje pripazite što kome otkrivate, te da trebate pripaziti da vas poslovni partneri ne prevare.

Ako koristite novine kako biste zapalili vatru, to je signal kako ćete trebati prihvatiti u svoj život i okruženje osobe koje kod vas ne izazivaju nikakve pozitivne emocije, ali ćete se trebati priviknuti na takvu činjenicu.

Sanjate li kako pišete vijesti ili ste novinar, to znači da ćete čuti dobre vijesti, ali i nova otkrića o nekim stvarima. Možda trebate zakopati malo dublje ispod površine po pitanju onoga što vam se trenutno događa u životu i ljudi s kojima se družite kako biste imali više informacija i mogli donositi pravovaljane odluke.

Sanjati NOVINE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova