Sanjati OČI – detaljno tumačenje –

23. studenoga 2020. 0 By COVERmagazin

Što znači sanjati OČI

Što znači sanjati OČI

Sanjati oči

Sanjati oči u osnovnom smislu znači kako trebate dobro otvoriti oči, pokušati bolje razumjeti situaciju, te ako ne možete izbjeći probleme da bar pokušate popraviti situaciju.

Ako u snu vidite svoje oči to je signal ljubavi, obitelji i sposobnosti da na sve gledate iz svoga kuta. Oči su vrlo zanimljiv simbol u snovima iako se mogu pojaviti u raznoraznim kontekstima.

Ako želite dobro interpretirati snove o očima trebate analizirati kako sve koristimo oči i koje uzrečice imamo o očima u stvarnom životu.

S te točke gledišta ako ste čuli za izreku “držati oči širom otvorene” vjerojatno snovi o očima mogu simbolizirati i potrebu da dublje i analitičnije sagledate na one stvari koje vam se trenutno događaju u životu. Možda ste nešto previdjeli.

Sanjate li crvene ili bolesne oči to simbolizira unutarnju patnju i bol. Također, simbolizira kako u životu trebamo stajati čvršće na zemlji i ne zanositi se nečim nedostižnim. Trebate se vratiti temeljnim načelima vjere i ljubavi i prihvatiti svoju situaciju, te tražiti načine kako je poboljšati, a ne maštati o iluzijama, dok ne činite ništa kako biste ih ostvarili.

Ozljede oka u snovima također simboliziraju kako biste se trebali osloboditi svojih očekivanja. Vrijeme je da shvatite što je stvarno bitno u životu i vratite se osnovama.

Ako sanjate nečije tuđe oči signal je kako mislite da vas ljudi previše procjenjuju iako to ne mora uopće biti točno. Ovakav san sugerira da se više radi o vama nego o njima. Vjerojatno više vi mislite koliko vas neko drugi procjenjuje i razmišlja o vama, nego što se to stvarno događa.

Sanjati smeđe oči znak je kako trebate više informacija čuvati za sebe i kako je pametno svoju privatnost čuvati za sebe. Sanjati svijetle oči simbolizira kako trebate zauzeti čvršće stavove u tuđem društvu. Ako smatrate kako neki smjer nije za vas, te ako vam se nešto ne čini ispravnim, tada to i nije. Sanjati prekrasne oči simbol je nečega očaravajućeg, ali zavaravajućeg. Ovakav san simbolizira kako se nešto od vas skriva te kako ne vidite cijelu istinu. Vidite li u snu oči životinja, znak je transformacije.

Sanjati OČI

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova