Hit edukacija za virtualne asistente: Ivana pomaže pri pronalasku remote poslova

Hit edukacija za virtualne asistente: Ivana pomaže pri pronalasku remote poslova

Sve je više poslodavaca koji se okreću ovom načinu poslovanja, a virtualni asistenti postaju neizostavan dio uspješnog tima, ali i onih radnika koji traže stabilan posao od kuće. Pitanje je stoga kako postati virtualni asistent i steći znanja i vještine koje su potrebne za uspješnu karijeru?

U organizaciji tvrtke SV Media pod vodstvom Ivane Matić održavaju se edukacije za virtualne asistente. Hit edukacija redovno ima popunjen raspored pa se može utvrditi da se već neko vrijeme traži “stolica više”, iako se radi o, za sada, virtualnoj edukaciji. Porazgovarali smo s Ivanom o cijelom projektu, ideji i budućim planovima.

Možete li nam ukratko objasniti što je edukacija za virtualne asistente i zašto je važna za one koji žele raditi u remote okruženju?

Edukacija za virtualne asistente je program obuke koji pruža znanja i vještine potrebne za rad u virtualnom okruženju, posebno za one koji žele raditi kao virtualni asistenti ili u drugim remote poslovima. Ovaj program obuke uključuje učenje osnovnih alata, tehnika, i strategija koje su ključne za uspješan rad u virtualnom okruženju. Važno je naglasiti da ovaj program nije namijenjen samo virtualnim asistentima, već svima koji žele pronaći remote posao te ih zanima rad za strane klijente.

Što je ono što razlikuje vašu edukaciju od drugih sličnih programa na tržištu?

Ono što nas razlikuje od drugih programa obuke za virtualne asistente je individualni pristup i fokus na praktične savjete za uspješan remote posao. Naša edukacija nije samo usmjerena na učenje alata i tehnika, već pružamo i savjete i podršku za izgradnju portfolija, pronalaženje platformi za freelance rad te savjetovanje oko pokretanja vlastitog posla. Također, za one koji žele još više personaliziran pristup, nudimo i advanced 1on1 consulting.

Kako izgleda vaša edukacija u praksi i što polaznici mogu očekivati nakon što završe program obuke?

Naša edukacija je podijeljenja u dvije kategorije, basic i advanced (napredna) te traje otprilike 4 tjedna i sastoji se od online lekcija i zadaća koje se provode kroz našu online platformu. Tijekom programa, polaznici će naučiti kako koristiti neke od najpopularnijih alata za remote rad, uključujući Trello, Asanu, Slack, Google Suite, Canvu, WordPress, Monday.com, Zoom, Calendly i druge. Također, naučit će kako se nositi s izazovima virtualnog timskog rada i kako ostati produktivan i organiziran tijekom radnog dana.

Nakon završetka programa, polaznici mogu očekivati da će biti spremni za rad u virtualnom okruženju i da će biti opremljeni znanjima i vještinama potrebnim za uspješan remote posao. Također, naš advanced 1 na 1 consulting je dostupan za one koji žele još više personaliziran pristup i dodatnu podršku u svojoj karijeri kao virtualni asistenti ili freelanceri. Naš tim će polaznicima pružiti savjete i podršku u izgradnji portfolija, pronalaženju platformi za freelance rad, marketingu i upravljanju financijama.

Kakav feedback dobivate od polaznika vaše edukacije?

Dobili smo izvrsne povratne informacije od naših polaznika, svi su bili izrazito zadovoljni sa znanjima i vještinama koje su naučili tijekom programa obuke. Posebno su cijenili individualni pristup i podršku koju su dobili s naše strane. Mnogi od njih su nakon završetka programa uspjeli pronaći posao kao virtualni asistenti ili freelance radnici, što je za nas najveća potvrda uspješnosti našeg programa.

Kako vidite budućnost rada i važnost edukacije za virtualne asistente?

Budućnost rada je sve više okrenuta prema remote poslovanju, a to znači da će se potreba za virtualnim asistentima i drugim freelance radnicima sve više povećavati. Naročito u doba sveprisutne umjetne inteligencije koja najavljuje “ukidanje” određenih zanimanja. Stoga smatramo da je edukacija za virtualne asistente od izuzetne važnosti za one koji žele biti konkurentni na tržištu rada. Želimo omogućiti našim polaznicima da steknu znanja i vještine koje će im omogućiti uspješan rad u virtualnom okruženju te da budu spremni za izazove koje donosi rad u remote timovima.

Kako se prijaviti za vaš program obuke?

Prijaviti se za naš program obuke za virtualne asistente možete putem naše web stranice, gdje možete pronaći sve informacije o programu. Također, za sve dodatne informacije i pitanja, možete nas kontaktirati putem emaila ili pak putem društvenih mreža. Individualni pristup, praktični savjeti i podrška u izgradnji karijere su ono što razlikuje naš program obuke od drugih sličnih programa na tržištu.

Promotivni članak