Sanjati PRINCEZU – detaljno tumačenje

Što znači sanjati PRINCEZU?

– sanjarica PRINCEZA

~ biti – ljubavni uspjeh ~ vidjeti – ljubavni neuspjeh

Tumačenje snova o princezama u jednu ruku je prilično jednostavno, a s druge strane ako ste sanjali princezu to otvara mnoga pitanja. Simbolika princeze u snovima proizlazi iz priča i bajki o princezama koje smo slušali u djetinjstvu. Ukoliko ste sanjali kako ste vi princeza, takav san ima simboliku sretnog ljubavnog života i uspjeha. Ukoliko ste sanjali da vidite princezu, san treba tumečiti u smjeru težnje ili čežnje za pravom ljubavi. Naravno, treba uzeti u obzir i ostale simbole iz sna. Bitno je razmislitit o vlastitim emocijama koje su se pojavile u snu, kao i kontekstu u kojem ste sanjali princezu.

Obično ljudi o sreći u ljubavi misle kao nečemu što ili imaš ili nemaš. Nečemu što udari poput munje nasumučno. Međutim, sreća u ljubavi se kreira, a ne dobiva. Jedan od razloga zbog čega su lijepe (i dobre) osobe često „nesretne” u ljubavi je previše opcija. Previše opcija je paradoks života. I dok mislimo kako bismo s više mogućnosti odabira bili sretniji u životu, zapravo mogućnost odabira čini nas manje zadovoljnima, pa skoro nesretnima. Ako imate puno opcija, uvijek ćete razmišljati o alternativama koje ste propustili. Svaka nova opcija povećava očekivanja, što kreira manje zadovoljstvo s rezultatom, čak i kada imate dobar rezultat. Sve ovo vrijedi općenito u žviotu, ali posebno za ljubav. Ako imate mogućnost biranja i težite tome da odaberete najbolje, nikad nećete uložiti onoliko energije koliko ulažete u to da napravite najbolji odabir, u to da ono što imate učinite najboljim odabirom. Jer zbog čega biste se trudili i ulagali u neki odnos, kada pokraj stoji netko tko možda to već ima, i dovoljno je samo okrenuti se u drugom smjeru. U većini bjaki o princezama doživotna sreća u njihovom braku se događa onog trenutka kada se princ i princeza sretnu ili na dan njihovog vjenčanja. Međutim, veza ili brak samo je početak priče, a ne zapravo kraj. U stvarnom žviotu nije poanta sreće u ljubavi da se dvoje sretnu, nego da dvoje koji se sretnu pretvore svoj odnos u nešto što je poželjno.

Ako ste sami pronalazak prave osobe se može činiti kao nemoguća misija. To je vjerojatno zbog toga što stalno traže princa, koji će biti savršen i s kojim će biti sretni do kraja života. Međutim, ako želite zaista pronaći pravu ljubav, ograničite izbor na desetak osoba koje poznajete i koje su „raspoložive”. Među njima odaberite najbolju opciju, a zatim se potrudite učiniti vašu vezu uspješnom, a sebe osobom sretnom u ljubavi. Previše mogućnosti odabira i odgađanja čine nas iscrpljenima i preopterećenima. Istina je i da što više nekog upoznajete, to vam se više sviđa. Ako želite pronaći princa ili imati sreće u ljubavi, trebate proširiti svoj pogled na ono što mislite da je sreća u ljubavi.

Treba shvatiti kako sreća u ljubavi dolazi u puno suptilnijoj formi od savršenog princa ili princeze. Jedan od ključeva sreće u ljubavi je shvatiti da je svaki odabir određeni kompromis.

San o princezi nosi poruku kako se trebate usredotočiti na to da napravite odabir i učinite ga odabirom “živjeli su sretno do kraja života” koliko je moguće, umjesto da stalno tražite nove opcije, proučavate jesu li one bolje ili lošije, uspoređujete i žalite za propuštenima.

Za sreću u ljubavi treba svjesno održavati pozitivnu iluziju, ili se bar usredotočiti na ono što volite na partneru, umjesto na ono što ne volite. Pozitivan stav i usredotočenost na ono što imamo, više nego na ono što nemamo, što bismo mogli ili smo mogli imati je ono što donosi sreću u ljubavi.

Sanjati PRINCEZA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*