29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati LUSTER – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati LUSTER

Što znači sanjati LUSTER

– Sanjarica LUSTER –

Snovi o lusteru nisu česti snovi, stoga kada sanjate ovaj san obratite posebnu pažnju jer u rijetkim snovima, koji se sanjaju rjeđe se kriju važne poruke.

Snove o lusteru zapravo imaju osobe čije su i prosječne misli zapravo impresivne. Tumačenje ovakvog sna o lusteru najviše će ovisiti o ljepoti lustera i svjetlu koje projicira.

Ako ste sanjali veliki i lijepi luster, te ako je upaljen i blistav, to sugerira kako su pred vama dani blagostanja i povoljno razdoblje.

Sanjate li ugašen luster, mali ili skroman, a posebno ako se u snu luster razbio ili ugasilo svjetlo simbolizira probleme i poteškoće koje su pred vama.

Uzmite u obzir kako luster nije prirodni izvor svjetla, nego umjetno produciran. Luster uvijek možete zamijeniti i kupiti novi, popraviti ga i sl. Stoga ovakvi snovi nisu nešto što pretkazuje konačnu budućnost ni nešto što se ne može promijeniti. San upozorava kakvo vas razdoblje očekuje ukoliko ništa ne poduzmete, ali svakako se trebate angažirati i mijenjati ono što se može mijenjati kako bi popravili svoju perspektivu.

Jedna od najvrijednijih vještina je sposobnost d jasno razmišljamo i kreiramo impresivne misli. Ipak, to je vještina koja se ne uči u školi ili na nekom tečaju, a većina ljudi misli kako uopće nije nešto što se može razvijati, nego sposobnost s kojem ste rođeni ili niste. Ipak, može se naučiti razmišljati jasno. Dok ne razmišljate jasno, većinu vremena provodite u pokušajima da ispravite neke prošle pogreške, jer samo ako razmišljate jasno možete donositi informirane i promišljene odluke. Jedan od najtežih zadataka koji se stavlja pred ljude je da razmišljaju jasno, bez iracionalnih misli. Način na koji razmišljate determinira kvalitetu vašeg života.

Započnite s identificiranjem vlastitih misli, identificiranjem obrazaca misli i što vas sputava. Ako razmišljate o nekom cilju koji želite ostvariti budite specifični. Ako stalno mijenjate ciljeve, ne možete ih ni ostvariti, jer ne možete uhvatiti pogledom neki brzo-kretajući objekt. Ne možete jasno razmisliti o cilju i napraviti dobru strategiju, ako vam ni samima nije jasno kako taj vaš cilj izgleda.

Snovi o lusteru mogu biti i podsvjesni način na koji sami sebi signalizirate kako trebate “upalit svjetlo” i započeti na neke situaicje u životu gledati na drugačiji način.

Pokušajte vlastite negativne misli koje vas sputavaju preoblikovati i promijeniti. Na primjer, kada o nekoj situaciji razmišljate na način zbog čega nešto ne biste mogli, promijenite misli i započnite razmišljati kako biste mogli. Ovakav pristup razbuktat će vašu maštu i usmjeriti negativne, tamne misli u sasvim novom i produktivnom smjeru. Ako želite napredak u karijeri, umjesto da se usredotočite na razloge zbog kojih do sada niste napredovali i ne napredujete, započnite razmišljati na način da tražite načine kako biste mogli. Negativne misli umanjuju moć vašeg mozga i općenito vaše sposobnosti.

Svaka negativna misao postaje samoispunjavajuće proročanstvo. Ako mislite da nikad nećete moći nešto ostvariti, tada ni nećete moći, ali ako se usredotočite da tražite načine kako nešto možete, tada ćete prije ili kasnije pronaći rješenje. Ako pomislite „ništa neću s tim postići”, preoblikujte brzo misao i i recite sebi „ako se nastavim truditi, situacija će se okrenuti u moju korist”. Ako doživite neki poraz, pogledajte se i recite sebi kako ćete okrenuti situaciju i na kraju pobijediti.

Također, uzmite u obzir okruženje u snu i što ste sanjali uz luster, obratite pažnju što luster obasjava, jer vjerojatno na ono što se vidi pod lusterom želite privući pažnju i s tim stvarima želite druge impresionirati.

Sanjati LUSTER

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.