Sanjati PATULJKA – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PATULJKA

Što znači sanjati PATULJKA

– Sanjarica PATULJAK –

Sanjati patuljka ili patuljke simbolizira zdravlje i prosperitet.

Također, snovi u kojima vidite patuljke donose ugodna iznenađenja. Vjerojatno ćete biti uspješni i onome što ste naumili, a i signal su da trebate uplatiti loto ili lutriju, jer ponekad pretkazuju i novčani dobitak. Ali nemojte uplaćivati previše, nego tek sitnu sumu, jer ne znate točno u kojem smjeru vas san navodi, pa možda pretkazuje i neki drugi dobitak poput poboljšanje zdravlja, okruženja, promociju na poslu ili naklonost prijatelja.

Sanjati da ste vi patuljak nije toliko povoljan san i govori o strahovima i osobnom viđenju vlastite osobnosti, gdje nemate dovoljno hrabrosti da se nekome usprotivite i zauzmete za ono što želite. Čini vam se kako ste po nekom pitanju gotovo potpuno nevidljivi, ali ni ne znate što bi mogli učiniti da promijenite situaciju.

Osnova svakog života je dovoljno cijeniti sebe. Bez samopoštovanja, osoba se urušava poput kuće bez dobro izgrađenih temelja. Kada maštate o tome da ste neko drugi, prestajete cijeniti vlastiti život. Postoji jedna pametna izreka koja kaže da ono što leži ispred nas, najviše ovisi o onome što je u nama. Samopoštovanje je osnova i temelj svega što radimo i proživljavamo. Ako dovoljno cijenite sami sebe, gradite dobre temelje za vlastitu izgradnju, koja onda može ići u visinu koju poželite.

Svima nam treba ponekad podsjetnik da smo jedinstveni, posebni i vrijedni. Ovo je možda faza u kojoj se tako ne osjećate, što zbog rana iz prošlosti ili možda je uzrok takvom mišljenju o sebi neki strah u budućnosti. Sanjati da ste patuljastog rasta signal je da se previše trudite gledati sebe kroz tuđe oči, a ne vlastite. Možda imate neki osjećaj kao da ste na pozornici cijelo vrijeme, da vas svi procjenjuju i ocjenjuju, a to rezultira prestrogim kritikama prema samom sebi.

Kada osobe osjećaju prema sebi neku vrstu samosažaljenja, postaju umotani u vlastite probleme s mišlju kako se njihov život sveo na patnju a kako izvor te patnje leži u njima. Samosažaljenje rezultira izigravanjem žrtve vlastitog života, okrivljujete sebe i druge, a istovremeno sve više gubite kontrolu nad vlastitim životom. Zbog toga je nužno pronaći uravnotežen pristup prema sebi. Razumjeti da nismo savršeni, ali da smo istovremeno najbolja verzija sebe koja možemo biti u danim okolnostima.

Sanjati kako vas progone patuljci ili da bježite od njih simbolizira loše procjene. Postoji šansa da ste započeli s nekim projektom u pogrešnom trenutku ili kako planirate ili ste uložili novac u nešto što neće donijeti onoliko koristi koliko ste se nadali. Vjerojatno nećete osjetiti velike posljedice svojih odluka, ali ćete naučiti vrijednu lekciju.

Sanjati jako nisku osobu, patuljastog rasta, san je koji simbolizira vaš stav o nekim ljudima. Neko vaše ponašanje škodi ljudima iz vašeg okruženja i to biste trebali popraviti, a ne ignorirati. Nemojte ikoga omalovažavati jer vam se to može obiti o glavu.

Kada cijenimo druge, oni će to primijetiti i odgovoriti na prikladan način. Ne trebate priređivati parade za svaku sitnicu koju vam netko napravi, ali pokažite kako cijenite i da ste zahvalni. Ponekad jednostavno hvala jako mnogo znači. Pokušajte primijetiti koliko se drugi trude i koliko su uložili da bi nešto postigli. Recite kako to primijetite. Širenje dobre volje i zahvalnosti toliko je jednostavno, a opet efekti su toliko veliki i iznenađuju.

Ako ste sanjali patuljke jako je bitno uzeti u obzir vlastite emocije s kojima ste se suočavali u snu i kontekst u kojem se san odvijao da biste mogli što preciznije protumačiti taj san.

Sanjati PATULJAK

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*