23. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati MODRICE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati MODRICE

Što znači sanjati MODRICE

– Sanjarica MODRICE –

U stvarnom svijetu modrice su signal hematoma ili oštećenja na krvnim žilama, a njihov uzrok može biti vanjski ili unutarnji. Trebate uzeti u obzir ovu činjenicu prilikom interpretacije snova o modricama. Da biste protumačili ovaj san i dobili uvida u njegovo pravo značenje jako je bitno uzeti u obzir i ostale simbole iz svog sna, te osjećaje koje ste vezali uz san. Jedino tako moguće je shvatiti na koje područje vašeg života se odnosi san o modricama.

Sanjati modrice u snu sugerira kako se u vama vodi neka unutarnja borba, kao rezultat neke komunikacije s drugima što je podsvjesno bilo traumatično iskustvo za vas. Obično modrice u snu nisu signal sukoba s drugim ljudima, nego sukoba samih sa sobom.

Ako sanjate modrice u određenom kontekstu, morate znati da ste sami svoj najveći neprijatelj. Možda u sebi gajite neke misli koje vas izjedaju iznutra. Snovi o modricama govore o nečemu što se odvija u nama, o neslaganju očekivanja i ponašanja, o razmiricama između planova i želja, o suprotnostima onoga što činimo i onoga u kojem smjeru želimo ići. Sanjati modrice signal je da se u nama odvijaju unutarnji sukobi, koji čine da se osjećamo nezadovoljno i frustrirano, koji čak ostavljaju i posljedice na naše žviote.

Ako sanjate da vas je netko udario i da su tako nastale vaše modrice vjerojatno mislite kako postoje neki neprijatelji, međutim bez obzira kako to bilo teško priznati, najveća je vjerojatnost da su vaše misli vaš najveći neprijatelj. Čak i u ovom kontekstu sna, san o modricama se češće tumači u smislu unutarnjih sukoba i borbi, nego nekog “vanjskog” neprijatelja. Pokušajte što manje dopustiti drugima da utječu na vaše stavove, te se malo osamiti i razmisliti o životu i onome što vam je bitno. Postoji mogućnost da se ono što želite i ono što mislite da trebate razlikuje, te da ako radite ono što se od vas očekuje zapravo ne vodite ispunjen život, jer više ugađate drugima nego sebi.

Sanjati modrice u snu može biti i signal iscrpljenosti i umora, signal preko kojeg vam tijelo podsvjesno sugerira kako ste došli do granica stresa te da se trebate primiriti. Ako naporno radite u posljednje vrijeme ovo je signal kako se trebate odmoriti i napraviti bolju strategiju.

Ako sanjate da vidite modrice na drugim ljudima vjerojatno se radi o tome da neke osobe pokušavaju dobiti vaše suosjećanje. Također, ovakav san može sugerirati kako ne cijenite tuđi rad ili imate prevelika očekivanja u međuljudskim odnosima. Postoji šansa i da ste nekoga nenamjerno uvrijedili.

Vidite li modrice na djeci, to simbolizira osjećaj krivnje zbog nečega na što zapravo niste mogli utjecati. Ako sanjate modrice na drugima to također može biti i signal upozorenja. Vjerojatno na nesvjestan način sami sebi škodite. Trebali biste razmisliti o načinima kako se više voljeti i cijeniti. Sanjati modrice na djeci simbolizira kako na sebe preuzimate krivnju za nešto što nije vaša krivica i na što niste mogli utjecati. Možda imate iskrivljenu sliku vezano uz neki događaj i sebe optužujete za nešto što nije vaša krivica.

Radite na samopouzdanju, te se usredotočite na aktivnosti u kojima ste dobri. Najvažnija pouka ovog sna je da trebate prestati sami sebe ozljeđivati u prenesenom smislu. Radite na tome da se nagrađujete i priuštite sebi što više onoga što volite, okružite se pozitivnim ljudima koji će pozitivno djelovati na vaše samopouzdanje. Smanjite obim posla koji obavljate.

Nemojte odbijati pomoć od najbližih. Ne prestanete li se mučiti, situacija će postajati sve teža. Nemojte odgurivati od sebe ljude koji vam žele pomoći.

Sanjati MODRICA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.