Što znači sanjati CVIJEĆE i što trebate poduzeti nakon takvog sna

Što znači sanjati CVIJEĆE i što trebate poduzeti nakon takvog sna

Što znači sanjati CVIJEĆE i što trebate poduzeti nakon takvog sna

Cvijeće u snovima govori o strpljenju, o čekanju pravog trenutka, o stvarima za koje je potrebno vrijeme da dođu na svoje mjesto, pa time cvijeće simbolizira osobni rast i razvoj, ali i činjenicu da uvijek, bez obzira kako daleko otišli trebamo ostati povezani s vlastitim korijenima. Cvijeće je simbol života u nama i simbol života oko nas.

Što znači sanjati CVIJEĆE

Sanjati cvijeće kao i zelene biljke indicira da ćete uskoro biti tamo gdje želite biti i da ćete pronaći smirenost kojoj težite. Cvijeće predstavlja ljepotu, a u snovima simbolizira ljepotu življenja. Također, san simbolizira želju da se vratite prirodi, kao i svojoj pravoj i izvodnoj naravi.

Što znači sanjati ZELENE BILJKE

Budući da biljke sporo rastu, ali su prekrasan ukras, simbolički ovaj san predstavlja kako će sjeme koje ste davno zasadili donijeti svoje rezultate i procvjetati u sadašnjem trenutku. Obično biljke u snovima ukazuju na one stvari u koje ulažemo najviše truda, veze, odnose s drugima, spiritualni rast i razvoj, napredak u svakom smislu i duše i tijela. Obično sobne odnosno unutarnje zelene biljke simboliziraju vašu nutrinu, pa obratite pažnju na svoju nutrinu i vlastiti unutarnji svijet.

Sanjati CVIJEĆE U TEGLI

Zelene biljke i cvijeće u tegli obično predstavlja početnu fazu koja će se razvijati još dugo vremena. Cvijeće u tegli također simbolizira kako nešto u vašem životu treba istovremeno i pospremiti, odnosno staviti na svoje mjesto, ali i njegovati i brinuti se o tome, kako bi raslo i razvijalo se.

Što trebate poduzeti nakon što ste sanjali CVIJEĆE i ZELENE BILJKE

Ako je cvijeće lijepo i prekrasno samo nastavite ono što radite i na dobrom ste putu. Ako je cvijeće neuredno ili osušeno, pazite više na sebe i ono što želite od života. Vrijeme je za emotivni rast, ali istovremeno se trebate vratiti na ono što istinski jeste, bez pretvaranja i bez glume. Možda ste nad nekim područjima života izgubili kontrolu, pa je vrijeme da im se ponovno posvetite i vratite.

Sanjati CVIJEĆE – detaljno tumačenje – 

 

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.