Teme za razgovor sa simpatijom – kako biti zabavan i bolje upoznati simpatiju

Teme za razgovor sa simpatijom – kako biti zabavan i bolje upoznati simpatiju

Teme za razgovor s osobom koja vam se sviđa bi trebale biti opuštene. Zanimljive teme za početak razgovora s nekim trebaju biti neutralne, ne pretjerano osobne, ali opet dovoljno personalizirane da bolje upoznate tu osobu.

Teme za razgovor sa simpatijom – putovanja
Koliko često putuješ? Gdje si posljednje putovao? Kada bi mogao otputovati bilo gdje gdje bi to bilo i zašto? Teme o putovanjima su idealne za osobe koju želite upoznati, ali niste spremni na osobna pitanja. Osim gdje netko želi putovati možete razgovarati i o tome što osobu ne privlači i gdje ne bi putovala.

Teme za razgovor sa simpatijom – tetovaže
Tetovaže su zanimljive i mogu biti povod novima temama. Da li netko ima tetovažu, kakvu, zašto, kakvu bi htio?

Teme za razgovor sa simpatijom – prijateljstva
Koje osobine su bitne kod prijatelja, što od prijatelja očekuje… to su neke od tema za razgovor koje vam mogu reći i puno toga o osobi kao i koliko se slažete ili ne oko nekih stvari s tom osobom. Osim upoznavanja osobe možete se i nasmijati prepričavajući anegdote, ali i otkriti kakve osobine volite kod drugih osoba.

Teme za razgovor sa simpatijom – smijeh
Što vas nasmijava, kakav tip šala volite i što vas je posljednje nasmijalo. Smijeh je neobavezna tema, vesela i daje pozitivno raspoloženje. Možete se nasmijati, ali i bolje upoznati. Kroz smijeh sve izgleda zanimljivije i veselije. Stoga čak i kada tema nije smijeh pokušajte biti pozitivni i nasmiješeni. Mnogo toga se može shvatiti zabavno, kao anegdota, ali i i negativno. Pokušajte više toga u razgovoru shvaćati pozitivno.

Teme za razgovor sa simpatijom – hrana
Što volite jesti, kuhati, naručivati… Koji tip hrane, začine… Mnogi vole pričati o hrani. Od hrane koju voliš do hrane koju izbjegavaš, da li voliš ponavljati slične obroke ili iskušavati nešto novo. Što naručuješ u novom restoranu? Da li radije isprobavaš nove stvari ili ideš na provjerene i sigurne izbore? Da li si više tip za slatko ili slano? Za konkretne obroke ili za grickalice?

Teme za razgovor sa simpatijom – ljeto ili zima
U ovu temu možete uključiti idealne praznike, more, snijeg, planine, gdje provodite zimske/ ljetne praznike. Što voli ili ne po vrućinama, a što po hladnoći? Kada je aktivniji, što radi, a kada se više voli zatvoriti u kuću?

Teme za razgovor sa simpatijom – slobodno vrijeme
Što netko voli raditi ili bi volio raditi u slobodno vrijeme, ali i kako dangubi, tj. što radi kada mu je dosadno jer nema što raditi. Da li radije provodi vrijeme u zatvorenom prostoru ili vani? Slobodno vrijeme, aktivnosti i hobiji su vrlo široko područje tema za razgovor.

Teme za razgovor sa simpatijom – glazba, filmovi, serije
Koje filmove voli gledati, koju seriju sada prati, koja ga se najviše dojmila

Teme za razgovor sa simpatijom – kućni ljubimci
Da li netko ima kućne ljubimce, koje bi volio imati ili da li je imao neke.

Teme za razgovor sa simpatijom – posao / škola
Zašto je osoba izbrala zanimanje ili posao, kako se snalazi na poslu ili školi… Što bi bio posao snova…

Teme za razgovor sa simpatijom – jutarnji ili večernji tip osobe

Da li netko bolje funkcionira ujutro ili navečer, ide li ranije spavati ili kasnije… Kada se uobičajeno budi? Ako nema obveza, do kada ostaje u krevetu?

Teme za razgovor sa simpatijom – motivacija i talenti
Koje talente osoba ima, a da ih koristi ili ne koristi, koje bi radije imao…

Teme za razgovor sa simpatijom – iskustva
Kojih iskustava se najradije sjeća, što je novo isprobao u zadnje vrijeme, što je ostavilo najjači dojam.

Vezano:

Kako se svidjeti simpatiji i kako znati sviđate li joj se [ LJUBAV ] 

Koje su najdosadnije, a koje najbolje TEME ZA RAZGOVOR?

44 odlične teme za razgovor za izgradnju bliskosti