19. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Odlične aplikacije za učenje njemačkog jezika

Izdvojili smo neke od odličnih aplikacija...

Odlične aplikacije za učenje njemačkog jezika

Odlične aplikacije za učenje njemačkog jezika

Izdvojili smo neke od odličnih aplikacija za učenje njemačkog jezika. One su različite, nude različit tempo učenja, stoga možete izabrati onu koja vam bolje odgovara, ali i kombinirati.
Idealno bi bilo za učenje njemačkog jezika dodati još neke materijale ili metode učenja kako biste brže vidjeli napredak. No, i ukoliko se oslonite samo na aplikacije vidjet ćete napredak.

Duolingo je odlična aplikacija za učenje njemačkog jezika, no problem je što još uvijek nema verziju hrvatskog jezika. Stoga ako želite učiti njemački jezik kao osnovni jezik morate izabrati neki drugi strani jezik. Ukoliko ste dobri u nekom jeziku tada ovo može biti prilika da popravite nijanse tog jezika dok učite njemački jezik. Duolingo je odličan za početnik, ali i naprednije korisnike posebno one koji imaju problema s njemačkom gramatikom i padežima budući da aplikacija detaljno objašnjava, ali i radi na velikom broju ponavljanja. Da biste svaku razinu prošli dalje morate savladati razinu. Također, bez obzira da li poslije učili nešto drugo, da bi napisali točno rečenicu morate imati i točan padež u njoj. Stoga ako želite naučiti osnove, ali i izbrusiti njemačku gramatiku tada je Duolingo za vas.

Goethe Verlag
Odlična aplikacija za učenje njemačkog jezika, posebno za osnovne fraze, početnike, ali i one koji su na višoj razini ali su pomalo zaboravili osnove. Ova aplikacija se bazira na frazama, ali i učenju riječi. Odlično je koncipirana, te učite progresivno i po grupama riječi.
Pronaći je možete na linku: http://www.goethe-verlag.com/book2/HR/

Deutsche Welle
Ovo je stranica koja nudi skidanje određenih tečajeva, slušanje i učenje njemačkog jezika. Jedna od najsveobuhvatnijih stranica na kojoj možete birati razinu učenja njemačkog jezika od A1 i C1 i zaista je svaki stupanj njemačkog jezika detaljno obrađen.
S obzirom na količinu sadržaja za učenje njemačkog možete izabrati teme koje vas više zanimaju i koje će vam na način koji vama najbolje odgovara približiti njemački jezik.
http://www.dw.com/de/deutsch-lernen/deutschkurse/s-2068

Busuu
Busuu je aplikacija za učenje stranih jezika među kojima je i njemački jezik kod koje već na početku možete izabrati da li ste početnik u učenju njemačkog jezika ili ćete napraviti test kako biste saznali koja ste razina i do kud trebate krenuti. Aplikacija kombinira pisanje, učenje riječi i slušanje.
https://www.busuu.com/

Vezano:

Kako najbrže naučiti njemački jezik – što znanost kaže – COVER magazin.com

Kako najbrže NAUČITI NJEMAČKI JEZIK KOD KUĆE – što znanost kaže