19. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Koji su vaši najveći uspjesi – pitanja na razgovoru za posao [ KARIJERA ]

Za svaki razgovor za posao bitno se pripremiti. Nećete na pitanja na razgovoru za posao isto odgovoriti ukoliko ste već...

Koji su vaši najveći uspjesi - pitanja na razgovoru za posao

Koji su vaši najveći uspjesi – pitanja na razgovoru za posao

Za svaki razgovor za posao bitno se pripremiti. Nećete na pitanja na razgovoru za posao isto odgovoriti ukoliko ste već o njima razmislili i napravili si plan što ćete odgovoriti i ako dođete nespremni, te u tom trenutku morate smišljat odgovore.
Na razgovoru za posao će se povremeno pojaviti i neka nova ili neočekivana pitanja, ali bi bilo dobro da na ona najčešća pitanja na razgovoru za posao imate pripremljene odgovore.

Vrlo često pitanje na razgovoru za posao je o profesionalnim uspjesima i izazovima s kojima ste se susreli.
Na ovo pitanje na razgovoru za posao najbolje je prezentirati situaciju, te što ste poduzeli i kakav je na kraju bio rezultat. Ovisno o zanimanju, ali i radnom mjestu za koje se ste se prijavili prilagodite odgovor.
Bitno je da prije razgovora za posao ponovno pogledate opis radnog mjesta i što se u natječaju traži. Potom pronađite neku situaciju koja se najbolje uklapa u to i nju pripremite za opis.

Ponekad se traži da na sličan način odgovorite i primjerom iz vlastitog života, najbolje bi bilo spremiti određeni odgovor. Kako ste savladali neku vlastitu prepreku u osobnom razvoju? Da li ste prilikom učenja stranih jezika naišli na problem te promijenili stil i način učenja?
Da li ste uspjeli usavršiti neku vještinu za koju niste očekivali ili je zahtijevala dosta truda? Da li ste naučili novi kompjuterski program? Možete bilo koje područje usavršavanja, vještina ili djelovanja spomenuti.

Vezano:

Odlični savjeti za razgovor za posao – [ KARIJERA ]

45 najčešćih pitanja na razgovoru za posao [ KARIJERA ]