Sanjati KOCKU – detaljno tumačenje

Što znači sanjati KOCKU?

– sanjarica KOCKA

San o kocki ili pravokutniku predstavlja snagu, solidarnost i stabilnost, ali istovremeno i potrebu za kreativnošću. Obično sugerira uspjeh u rješavanju onoga što nas muči. San predstavlja uspjeh, ali istovremeno sputanost, u neku ruku da ste limitirani, da ste ograničeni određenim tipom razmišljanja, te da pazite što ćete reći, ali istovremeno da imate čvrste temelje i snažno uporište po pitanju svojih ideja. Kocka je pozitivan simbol u snovima, te uvijek naginjite pozitivnom tumačenju bez obzira na kontekst, jer kocka popravlja simboliku i ostalim simbolima, odnosno kontekstu sna. Često je nagovještaj uspjeha.

Obično, iako vezano uz kontekst i situacije u kojima ste sanjali, snovi o kockama govore o kreativnosti. Bilo da se osjećate sputano općenito u životu ili vezano uz neki specifičan problem. Više kreativnosti općenito znači manje dosadan život. Mnogi misle kako je za kreativna rješenja, a posebno za kreativan život potrebno jako puno slobodnog vremena ili novca. Međutim, više se radi o stavu, nego resursima.

Umjetničke izložbe, predstave, baleti i koncerti nisu samo za turiste. Raspitajte se o različitim izložbama i događajima. Neka mjesta su skupa, ali vidjet ćete toliko toga besplatnog se odvija, da ćete se pitati kako ranije to niste znali. Također, osim organiziranih događanja, tražite i načine kako da se izložite umjetnosti i različitim idejama i u svakodnevnom životu. Umjesto da slušate ili čitate svakodnevno depresivne vijesti, namjestite radio budilicu na klasičnu stanicu ili neku s drugim tipom glazbe koja vam se sviđa, poput jazza. Sitnice poput inspirativne pozadinske slike na laptopu mogu vas inspirirati i potaknuti na drugačiji način razmišljanja. Postoje i zidni (dnevni ili tjedni) kalendari s velikim umjetničkim djelima, te će vas svaki dan inspirirati novo djelo. Kreativnost je razvija i činjenjem, a ne samo gledanjem, prisjetite se rubikove kocke. Odlučite se na različite tečajeve. Nemojte sami sebe paralizirati beskonačnim proučavanjem neke tematike prije nego se odlučite na djelovanje. Ponekad se problemi rješavaju metodom pokušaja i pogreške.

Kreativan život je pun novih mogućnosti, otkrića, istraživanja, samoizražavanja… Kreativan život je navika, način postojanja i određeni životni stil.

Sanjati mjerenje stranica ili računanje površine ploha kocke

Sanjati mjerenje stranica ili računanje površina plohe, volumena ili slično kocke simbolizira kako se suočavate s nekim teškim problemom, ali da postoji jednostavno i elegantno rješenje te ga trebate samo pronaći.

Sanjati kako se vi nalazite u kocki

San u kojem sanjate da se vi nalazite u kvadratu ili kocki simbolizira sputanost. Postoji mogućnost da ste se na taj način zaštitili od negativnih utjecaja, ali jednako tako i da se sami stavljate u okvire i ne želite vidjeti cijelu sliku, nego na određenu situaciju gledate iz vlastitog kuta i ne želite promijeniti mišljenje. Ako sanjate kako ne možete izaći iz kocke takav san sugerira kako postoji vrlo jednostavno, ali kreativno rješenje za problem koji vas opterećuje te vas čini sputanima.

Sanjati rubikovu kocku

Ako ste sanjali rubikovu kocku takav san predstavlja teško rješive probleme u vašem životu. Vjerojatno se suočavate s nekim poteškoćama i izazovima, ali ako ste sanjali rubikovu kocku san vas podsjeća na to da za sve već postoje obrasci rješenja, samo put do cilja nije jednostavan, ali da treba smireno pristupiti rješavanju. Ako ste u snu riješili rubikovu kocku takav san govori kako se nazire kraj vašim poteškoćama te ćete uskoro riješiti i životne probleme.

Ako ste sanjali kocke za igru pročitajte ovo tumačenje:

Sanjati KOCKE (za igru) – detaljno tumačenje –

Ako ste sanjali kockanje:

Sanjati KOCKATI – COVER magazin.com

Sanjati KOCKA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*