20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati KOCKE (za igru) – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati KOCKE?

– sanjarica KOCKE –

Teško je protumačiti snove o kockama budući da kocke same po sebi simboliziraju različite stvari različitim ljudima. Ovaj san možete protumačiti samo ako otkrijete na što vas asociraju kocke. Da li vas kocka asocira na sukobe prema citatu „za moje haljine baciše kocku”, da li vas asocira na sretne društvene igre iz djetinjstva, prst sudbine ili nešto treće. Ipak, dva su najčešća smjera u kojima se tumači simbolika sna o kockama. U prvom smislu kocka simbolizira sukobe, a u drugom život, odnosno životne situacije prepuštene sudbini i sreći. Zbog toga u snovima kocka četo predstavlja sreću. Ako je kontekst sna bio općenito pozitivan tada kocka simbolizira uspjeh i sretni događaj u skorijoj budućnosti. Ako ste sanjali kocku razmislite na koji način gledate na svijet oko sebe, te smatrate li da sudbina igra glavnu ulogu pa se prepuštate ili svjesno idete i gradite putove do vlastitih ciljeva djelujući korak po korak.

Postoje mnogi među nama koji vjeruju kako je naš život preddefiniran, a kako je naš zadatak prepustiti se životnim okolnostima, sa spoznajom kako na njih svakako ne možemo utjecati. Ipak, treba uzeti u obzir da je i velika šansa da ipak o svakome od nas ovisi kakva će naša sudbina biti. Vjerojatno smo svi rođeni sa vlastitom životnom svrhom, ipak o nama ovisi hoćemo li je ispuniti. Baš kao što sami biramo što ćemo jesti, s kim ćemo se družiti, te hoćemo li provjeriti promet prije prelaska ulice, tako je i naš odabir hoćemo li ići za onim što želimo, jer zaista imamo pravo odabira poduzimati akcije u jednom ili drugom smjeru.

Na sudbinu treba gledati kao na partnera, gurua, ali ne smijemo misliti kako je ona zapisana čvrsto u kamenu i predefinirana.

Sanjati kako bacate kocku u igri simbolizira kako ćete neke važne odluke prepustiti sreći ili nekoj drugoj osobi. Ovo je još jednom podsjetnik da razmilite o svojim željama, te o tome što još možete napraviti kako bi stvari ispale onakvima kakve želite.

Ako ste sanjali kako ste negdje pronašli kocku, takav sam simbolizira obrate sudbine i to vjerojatno na bolje.

Sanjati kako nekome dajete kocku u snu može predstavljati stavljanje vlastite sudbine u tuđe ruke. San može indicirati kako svjesno odbijate odlučivati o vlastitoj sudbini i dopuštate da drugi to rade umjesto vas.

Sanjati kako brojite točke na kocki ili ih gledate

Sanjati brojeve na kocki simbolična je preslika ideje kako postoje različite opcije u životu, ali ćemo moći odabrati samo jednu ili pak da će samo jedna prevladati djelovanjem sudbine. Uzmite u obzir kada ste sanjali ovakav san jeste li u snu namještali kocku ili je prevladala sreća.

Sanjati kako netko drugi baca kocku

Ovakav san se obično pojavljuje kada u nama postoji borba vezano uz neke životne odluke. Za tumačenje ovakvog sna jako je bitno da se prisjetite tko je bila osoba koja je bacala kocku jer ona sugerira na koje se životno područje ovaj san odnosi. Ako je na primjer bacao partner ili neka bivša ljubav, tada znate kako se san odnosi na ljubavno područje vašeg života. Ako ste sanjali kako netko od kolega baca kocke tada obratite pažnju na poslovno područje vašeg života.

Sanjati slomljenu kocku

Ovakav san sugerira kako nitko ne može znati ishod nekog plana sve dok se ne dogodi. Vi se možete potruditi i dati sve od sebe, ali na kraju ćete morati prihvatiti rezultat, bez obzira bio povoljan ili negativan. Iako se na prvi pogled može učiniti da je ovakav san negativan, on zapravo ne govori ništa o tome hoće li rezultati biti negativni ili pozitivni za vas, nego samo da se oni ne mogu predvidjeti.

Sanjati KOCKE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.