Kada je nemoguće preboljeti prekid veze?!

28. rujna 2020. By COVER magazin

Kada je nemoguće preboljeti prekid veze?!

Kada je nemoguće preboljeti prekid veze?!

Kako se suočiti s novonastalom situacijom i nastaviti s normalnim životom bez gorčine u duši i tuge u srcu?!

Postoji nekoliko uobičajenih taktika, no ni jedna neće djelovati ukoliko niste donijeli čvrstu odluku da želite partnera zaboraviti potpuno.

Ako želite pomirbu i mislite da za to ima šanse, nikako nećete moći preboljeti prekid dok to ne provjerite. 

Ukoliko još uvijek razmišljate o njemu ili njoj, maštate o dramatičnom ili filmskom povratku, zamišljate situaciju kada će vam doći i priznati kako vas još uvijek voli, niste spremni za oporavak.

Pokušajte neko vrijeme (ali ne predugo, najbolje odredite neki rok, 15 dana ili mjesec) nijekati prekid.

Jednostavno ignorirajte prekid, pravite se kao da se ništa nije desilo, odlazite na posao, radite na novim projektima. Pokušajte se okružiti sa što više ljudi, tako da se ne osjećate usamljeno i kako biste što manje razmišljali o partneru. Njega nemojte zvati, ne tražite krivca. Zamislite da je otišao na godišnji odmor i da će sve biti super kad se vrati. Jer možda i hoće!

Kada prođe to vrijeme, koje ste odlučili ignorirati prekid, moći ćete sjesti i razmisliti, kako vam je izgledao život bez njega, želite li da vam se vrati u život?! Jeste li uspjeli bez njega?!  Koliko vam nedostaje i želite li ga zaista natrag, a i bivšem partneru dat ćete na taj način dovoljno vremena da razmisli o istim stvarima.

Ukoliko želite novu priliku, ne dopustite da vas ponos, sram ili strah omete.

Sigurno najbolje poznajete bivšeg partnera i možete predvidjeti njegove reakcije, stoga se odlučite za najbolji način na koji ćete mu prići. Ili ga nazovite, dogovorite sastanak, pošaljite mail…

Recite ono što mislite, najiskrenije, bez optuživanja, prebacivanja krivnje i predložite pomirbu. Ukoliko se pomirite – super, no ukoliko vas partner odbije prebacite se na članak ispod i i nastavite s čitanjem.

Kako preboljeti prekid:

Tri najbolje taktike kako preboljeti prekid [ LJUBAV ]