20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati VODU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati VODU

Što znači sanjati VODU

– sanjati vodu –

Snovi o vodi odnose se na naše zdravlje, najviše emotivno, a zatim i općenito. Snove o vodi tumači se u kontekstu s ostalim simbolima, ali i o tome kakve smo osjećaje u snu vezali uz vodu. Da li nam je bilo ugodno, strah, možda smo osjećali zadovoljstvo ili nervozu.

Obično se snovi o vodi tumače u kontekstu čistoće vode. Što je voda čišća i bistrija to je pozitivniji i bolji signal, dok prljava i mutna voda predstavlja neke poteškoće, a često negativne emocije koje bujaju u nama.

Sanjati da pijete vodu ima različita značenja ovisno o tome kakva je voda.  Sanjati da pijete čistu vodu znak je smirenosti.  Sanjati da pijete prljavu vodu odnosi se na vaše osjećaje pram vašim postupcima. Sanjati da pijete prljavu vodu sugerira na neke stvari koje ste napravili a da na njih niste ponosni i da razmišljate kako popraviti situaciju.

Sanjati hladnu vodu znak je zabave i pozitivnog razdoblja pred vama, ili rješavanja nekih problema koji su vas mučili.

Sanjati vruću vodu nije dobar znak i ima negativne konotacije. Sanjati vruću pa čak i prevruću vodu znak je snažnih osjećaja poput strasti, ali i ljutnje. Vruća voda predstavlja emocije koje nam potencijalno mogu škoditi ili s kojima se ne znamo nositi.

Sanjati da nekom dajete vodu sugerira da ste usamljeni. Ovakav san možda vas potaknuti da krenete volontirati ili se baviti nekim humanitarnim radom, gdje ćete moći svoju društvenost usmjeriti u jako pozitivnom i korisnom smjeru.

Sanjati mirnu vodu koja teče predstavlja harmoniju i mirnoću, dok sanjati turbulentnu vodu je znak nekih unutarnjih previranja.

Sanjati prljavu vodu predstavlja zbunjenost i negativne pa čak i konfuzne osjećaje. Trebali bi osvijestiti emocije i razmisliti o onom što vas veseli, a što negativno utječe na vas. Razmislite o ostalim simbolima iz sna, kako biste preciznije protumačili ovaj san i znali na koje polje života se “prljava voda” odnosi.

Sanjati slavinu predstavlja sposobnost da kontrolirate emocije.

Sanjati hladnu vodu koja teče iz slavine upozorava na hladne osjećaje popust usamljenosti, izoliranosti pa čak i tuge.

Sanjati čistu i bistru vodu znak je upravo bistroće i jasnoće dok sanjati mutnu ili prljavu vodu predstavlja neko turbulentno područje života kojim se morate pozabaviti.

Sanjati plitku vodu znak je površnih emocija ili pasivnosti dok sanjati duboku vodu predstavlja duboke emocije i da se na nekom području mučite.

Sanjati da ste zaronili u vodu predstavlja zadržavanje emocija ili neke dublje misli koje vas muče. Ovakav san može i predstavljati opasnost da ste se previše zatvorili u sebe i okrenuli svojoj nutrini, te vas potiče da malo razgovarate s ljudima o njihovom životu, njihovim emocijama, a da privremeno sebe stavite u drugi plan.

Sanjati da plivate u vodi ovisi o kontekstu sna, sanjati da mirno plivate je znak opuštenosti dok ukoliko imate problema s plivanje sugerira podsvjesna previranja.

Sanjati da plovite po dubokoj ili tamnoj vodi predstavlja probleme s kojima ćete se suočiti ili već suočavate. Ovi problemi zahtijevaju vašu punu pažnju.

Sanjati da plivate u hladnoj vodi je pozitivan znak koji sugerira da će se pojaviti neke informacije ili događaju koji će vam razjasniti situaciju.

Sanjati brod napunjen vodom ima pozitivno značenje na financijskom planu.

Sanjati da vježbate u vodi predstavlja napredak i poboljšanja u životu.

Sanjati da hodate po vodi znak je sigurnosti u sebe i da se ne bojite onog što je pred vama. Ovaj simbol ima slično značenje kao da letite, a govori o samopouzdanju i nesputanosti. Ovo je vrlo rijedak san, a ako ste ga sanjali nosi vrlo moćnu simboliku, te je znak kako ste na dobrom putu i kako trebate nastaviti raditi na sebi i poboljšanju vlastitih sposobnosti.

Sanjati VODA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.