Sanjati IZMET – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati IZMET

Što znači sanjati IZMET

Sanjati izmet, vrlo je povoljan znak, te sugerira kako je pred vama neki sretan događaj. Izmet uglavnom simbolizira poslovni uspjeh i novčani dobitak.

U nekim situacijama izmet simbolizira privremene poteškoće i usporavanije nakon kojih stiže povoljnije razdoblje i olakšanje.

Stati izmet ili se njime zaprljati vjerojatno simbolizira novčani dobitak. U nekim situacijama ukoliko vam druge stvari predstavljaju veće zadovoljstvo znači da vas na tom polju koje vam je najvažnije očekuje dobitak i napredak.

Sanjati izmet nije ugodan prizor. No, ovaj san može biti dobar znak i može ukazivati na pozitivne pomake u stvarnom životu.
Posebno dobar znak je ako ste sanjali da izmet čistite vlastitim rukama ili krpom. Sanjati da ste čistili izmet rukama ili krpom sugerira na neki novčani dobitak ili ugodne obiteljske trenutke i neke pozitivne vijesti.

Sanjati izmet općenito znači dobit i uspjeh, na privatnom ili poslovnom planu.

Sanjati da ste vidjeli izmet i osjetili neugodan miris sugerira napetost u odnosima s drugima i neko neraspoloženje pa čak i potencijalnu svađu.

Sanjati izmet ako ste poljoprivrednik ili se bavite takvim poslovima je također pozitivan znak. Sanjati da ste slučajno vidjeli izmet u snu sugerira da se teško nosite s kompliciram pitanjima i niste spremni na rješavanje problema.

Sanjati ljudski izmet ponekad je nešto kompliciranije za tumačenje i često sugerira probleme u odnosu s drugim ljudima, ali i da je lako moguć pozitivan ishod, kao i financijska dobit.

Sanjati da ste upali u izmet sugerira slično snu da ćete u stvarnom životu jednostavno upasti odnosno naći se u neugodnoj situaciji, dok s druge strane sanjati da ste upali ili ugazili u izmet znači financijsku dobit. To ne znači da su ova dva tumačenja oprečna, često će upravo do ostvarenja dobiti prethoditi međuljudski problemi odnosno neugodne situacije.

Sanjati da ste nosili izmet je pozitivan znak, a posebno pozitivan ako ste ga unijeli u kuću, takav san sugerira poslovni ili financijski uspjeh.

Sanjati kupaonicu u kojoj je izmet, odnosno da je prljava od izmeta, je dobar znak koji sugerira financijske dobitke.

Sanjati izmet može se odnositi i na neke stvari koje se dešavaju, da ste nešto pogrešno napravili i da prema tome imate loš stav.

Sanjati životinjski izmet

Sanjati životinjski izmet znači uspjeh osoba kojima ste okruženi i dobrih prijatelja. Sanjati izmet životinje također sugerira uspjeh u poslu ili financijsku dobit.

Pokušajte pronaći tumačenje životinje čiji ste izmet sanjali i povežite s osobinama nekog od ljudi koje poznajete, pa se uspjeh ili napredak u financijskom smislu odnosi na njega.

Sanjati izmet ptice koja vas je pokakala po glavi može predstavljati strah od pogreški, strah da ćete donijeti pogrešnu odluku, no na kraju ovaj san ima pozitivan predznak što znači da ćete imati uspjeha u rješavanju problema.

Sanjati da nosite psa ili mačku i da vidite njihov izmet na sebi sugerira i vašu potrebu da se riješite negativnih stvari tj. negativnih osjećaja.

Sanjati vlastiti izmet

Sanjati vlastiti izmet vrlo je povoljan znak, posebno uprljate li se vlastitim izmetom. To predstavlja novčani dobitak ili dobitak na polju koje vam je u životu najvažnije.

Sanjati vlastiti izmet jedino nije siguran predznak uspjeha osobama koje imaju problema s probavom, pa im je zapravo obavljanje nužde mučenje. Iznimno, u tim situacijama sanjati izmet predstavlja privremene poteškoće.

Snovi o vlastitom izmetu uvijek su povoljan znak i znak olakšanja. Ako ste sanjali vlastiti izmet možete biti sigurni da je pred vama pozitivno razdoblje, a posebno ukoliko ste se u posljednje vrijeme suočavali s problemima možete očekivati povoljniju situaciju koja će donijeti olakšanje.

Sanjati IZMET

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*