Sanjati GOVNO – detaljno tumačenje –

15. rujna 2020. 0 By COVERmagazin

Što znači sanjati GOVNO

Obično sanjati govna predstavlja pozitivan znak, a posebno ako se uprljate govnima.  Općenito govoreći govna često predstavljaju novac i na neki način bogatstvo

Prema modernom značenju sanjanje govna može reflektirati neke zastoje, ali se ovo više odnosi na osobe koje općenito imaju problema s probavom i tvrdu stolicu pa za njih govna predstavljaju ponekad mučenje, ali više manje sa sretnim završetkom.

Govna životinja predstavljaju situacije osoba koje znate. Životinje u pravilu ovisno o životinji koju sanjate predstavljaju prijatelje ili neprijatelje u vašem stvarnom životu, pa sanjate li primjerice pseći izmet, vašeg prijatelja očekuje pozitivan pomak u novčanoj situaciji.

Iznenada vidjeti govno u snu često je znak da pokazujete slabost u rješavanju nekih problema, posebno se to odnosi na rješavanje konfliktnih situacija s nekim ljudima koji jasno i glasno pokazuju svoje stajalište i spremni su iskoristiti vaše mišljenje protiv vas.

Ugaziti u govno u snu predstavlja dobitak, slično kao i biti uprljan govnima. Ako ste u snu u ruci imali govno, to predstavlja dobar znak i financijski dobitak te bi vam se prema tom snu neke investicije mogle isplatiti.

S druge strane ako ako ste u snu radili pretrage i analizirali govno tada vas očekuje neki manji gubitak ili financijski problem.

Ako ste u snu plivali u govnima to bi mogao biti znak da će situacija financijski biti bolja, ali da vi nećete s navedenom situacijom biti zadovoljni i da će vam stvarati određene poteškoće.
Sanjati kupaonicu uprljanu govnima također predstavlja dobar znak i takav san često sugerira da stiže neki financijski dobitak.

Sanjati GOVNO

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Vezano :

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova