Sanjati GOVNA ili GOVNO – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati GOVNA ili GOVNO?

– sanjarica GOVNA ili GOVNO –

Obično sanjati govna predstavlja pozitivan znak, a posebno ako se uprljate govnima.  Općenito govoreći govna često predstavljaju novac i na neki način bogatstvo

Prema modernom značenju sanjati govna može reflektirati neke zastoje, ali se ovo više odnosi na osobe koje općenito imaju problema s probavom i tvrdu stolicu pa za njih govna predstavljaju ponekad mučenje, ali više manje sa sretnim završetkom.

Govna životinja predstavljaju situacije osoba koje znate. Životinje u pravilu ovisno o životinji koju sanjate predstavljaju prijatelje ili neprijatelje u vašem stvarnom životu, pa sanjate li primjerice pseći izmet, vašeg prijatelja očekuje pozitivan pomak u novčanoj situaciji.

Iznenada vidjeti govno u snu često je znak da pokazujete slabost u rješavanju nekih problema, posebno se to odnosi na rješavanje konfliktnih situacija s nekim ljudima koji jasno i glasno pokazuju svoje stajalište i spremni su iskoristiti vaše mišljenje protiv vas.

Ugaziti u govno u snu predstavlja dobitak, slično kao i biti uprljan govnima. Ako ste u snu u ruci imali govno, to predstavlja dobar znak i financijski dobitak te bi vam se prema tom snu neke investicije mogle isplatiti.

S druge strane sanjati pretrage i analizirati govno tada vas očekuje neki manji gubitak ili financijski problem.

Ako ste u snu plivali u govnima to bi mogao biti znak da će situacija financijski biti bolja, ali da vi nećete s navedenom situacijom biti zadovoljni i da će vam stvarati određene poteškoće.
Sanjati kupaonicu uprljanu govnima također predstavlja dobar znak i takav san često sugerira da stiže neki financijski dobitak.

Sanjati govna može imati različita značenja, iako se često tumači kao znak prosperiteta ovi snovi mogu imati više različitih značenja.
Sanjati govna može imati i više psihološko značenje. U tom smislu sanjati govna govori o našem mentalnom stanju.

Sanjati govna može značiti prljavštine i skoro pa psihički nered koji se pojavio u vašem životu i kojeg se želite riješiti. Sanjati govna može govoriti o problemima koji vas muče, brigama, neriješenim situacijama, pogreškama koje vas muče… U tom slučaju sanjati govna može biti podsjetnik da se tih problema i briga trebate rješavati.

Povremeno se treba zaustaviti napraviti analizu onoga što vam se dešava u životu te poput govana treba odbaciti stvari koje vam se ne sviđaju. Ovaj san sugerira da je bitno sagledati situaciju u kojoj jeste te presložiti stvari koje su bitne, te na njima više raditi. Kako su govna dio rješavanja negativnih stvari iz tijela tako i san sugerira da treba na psihičkom području također raditi i odbaciti ono što vam stvara probleme odnosno ono što vas muči.

Značenje sna o govnima u ovom kontekstu govori i o komunikaciji, da je komunikacija bitna, da je ponekad važno reći ne, ukoliko je to potrebno kako bi postali mirniji i mogli se bolje organizirati.
Govna su neki prirodni proces, ne možete ih zadržavati, tako i neke druge stvari u životu nema potrebe zadržavati jer će u protivnom početi stvarati probleme. Sanjati govna može imati značenje upravo rješavanje tih negativnosti, problema i tereta o kojima ste razmišljali, te j i u tom kontekstu sanjati govno pozitivan znak. Bez obzira što mu je značenje određeni problemi, san u suštini sugerira rješavanje tih problema te s tim i nosi pozitivno značenje.

Ukoliko sanjate govna, koja su više životinjska i koja se mogu koristiti kao gnojivo, odnosno da se govna nalaze u takvom kontekstu tada san kao i gnojivo koje doprinosi stvaranju novih stvari, govori o plodnim danima, pozitivnim promjenama i nečemu dobrom ispred vas.
Upravo zbog toga se san o govnima prvenstveno smatra pozitivnim znakom. S jedne strane može biti gnojivo dok s druge strane znači rješavanje negativnih stvari.
Sanjati velika govna, odnosno da ste napravili puno govana, je san s pozitivnim predznakom sa značenjem da se rješavate svega onoga čega se trebate riješiti, i da ćete se toga uz malo volje i odlučnosti i riješiti.

Sanjati tvrda govna, govna kojih se teško rješavate znak je da se teško nosite s problemima koji vas muče, da vam je teško baviti se s njima, ali da ćete ipak uz malo odlučnosti i trpljenja uspjeti.
Sanjati meku stolicu ili sanjati proljev također govori o određenim problemima, uglavnom emotivnim ili u odnosima s drugim ljudima, kao da u nekim međuljudskim odnosima se ne snalazite dobro, ali da vam je teško riješiti te odnose ili promijeniti način komunikacije.

Sanjati da kakite u javnosti sugerira želju za javnim djelovanjem, za otvorenijim pristupom, da većem broju ljudi kažete što mislite, ali da se toga ustručavate. Ovaj san može govoriti i o pomanjkanju samopouzdanja, strahu od javnih nastupa, no, san vas potiče da pronađete način na koji to možete napraviti, da trebate nešto promijeniti i da uz više hrabrosti možete neke stvari promijeniti.
Slično tom tumačenju je i značenje sna da kakite pred određenom osobom, takav san bi imao značenje da slične osjećaje imate prema određenoj osobi, da joj želite reći što mislite, ali vas nešto koči u tom.
Sanjati neku drugu osobu kako kaki je znak da ta osoba vama nešto želi reći ili vam je rekla, da vam se povjerila ili ima povjerenja u vas.

Sanjati GOVNA ili GOVNO

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Vezano :

Ostavite komentar

*