28. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati SANJARICU – detaljno tumačenje

Snovi u kojima smo sanjali sanjaricu, u smislu da tražimo neki pojam, čitamo sanjaricu ili je listamo, kao i ako sanjamo možda samo da sanjaricu vidimo na polici govore o ispunjenju želja, na neki način kako će nam se ostvariti naši snovi, kako će ono što želimo napokon biti dostupno.

Što znači sanjati SANJARICU?

– sanjarica SANJARICA –

Snovi u kojima smo sanjali sanjaricu, u smislu da tražimo neki pojam, čitamo sanjaricu ili je listamo, kao i ako sanjamo možda samo da sanjaricu vidimo na polici govore o ispunjenju želja, na neki način kako će nam se ostvariti naši snovi, kako će ono što želimo napokon biti dostupno.

Da biste protumačili ovaj san, jako je bitno uzeti i ostale simbole iz sna u obzir, posebno ako ste sanjali neki poseban pojam iz sanjarice, ali općenito snovi o sanjarici daju pozitivan kontekst svim drugim simbolima i popravljaju njihovu simboliku ukoliko je ona eventualno negativna.

Od raspuhavanja iglica maslačka u vjetar, do bacanja novčića u fontane, svi smo ponekad osjetili inspiraciju da nešto zaželimo, da naše tajene želje šapnemo svemiru i čekamo signale kako nas je netko čuo i kako će nam se ostvariti ono što želimo. Sanjati sanjaricu jedan je od takvih signala. Općenito u životu neke želje se ispune, dok druge ostaju s nama kao želje sve dok ne izbijele, a u nekim situacijama ostaju stalno s nama kao zvijezda vodilja, nešto što nas motivira svakog jutra i čini naš život smislenim. Bez obzira da li se ostvarile ili ne, kada osvijestimo želju na način da napravimo neki ritual da se one ostvare, vidimo kako su te želje zapravo odraz želje za promjenom. Kada nešto zaželimo, naša se svijest otvara primitku, te zbog toga ne treba čuditi da se nerijetko u takvim situacijama želje zaista i ostvaruju.

Postoji nešto dječje naivno, ali istovremeno magično u situacijama u kojima zaželimo neku želju, nešto što nas ispunjava čarobnom ljepotom. Kada zaželimo želju, ne pravimo planove, ne opterećujemo se načinom na koji će se želja ispuniti, ne težimo tome da dostižemo korak po korak, nego jednostavno otvaramo se ispunjenju i čekam oda nam svemir ponudi način na koji će se želja ostvariti. Sebe stavljamo u posebno stanje uma, što naše želje zaista čini lakše ostvarivima. U svijetu koji je usredotočen na organizaciju i prioritete predivno je nekad osjetiti pasivni napredak. Ništa ne planirate, a očekujete ispunjenje. Sanjarica u snovima na neki način govori kako je to moguće i kako vas očekuju takvi događaji ili događaj gdje će se ostvariti nešto što želite, a bez da svjesno organizirate napredak ili se trudite u jednom smjeru. U svijetu koji je orijentiran prema praktičnim vrijednostima često zanemarimo moć pasivnih procesa. Možda ste u svijetu odraslih i odustali od želja, te sve usmjerili na ciljeve i zadatke. Ako vam se to desilo snovi o sanjarici podsjetnik su također kako trebate vratiti čaroliju želja u svoj život. Sljedeći put kada budete imali rođendan pušite u svjećice i zaželite nešto, na pikniku s djecom potražite djetelinu s četiri lista, te povremeno pogledajte u zvjezdano nebo u nadi da ćete vidjeti zvijezdu padalicu.

Snovi o knjigama općenito motiviraju nas da se osvrnemo oko sebe i razmotrimo jesmo li tamo gdje bismo htjeli biti i živimo li životom kakvim smo željeli živjeti, a ako je ta knjiga koju smo sanjali sanjarica zaista je izvrstan motiv da razmislimo o skrivenim željama, onome što nas usrećuje i što nas može razveseliti u nadi da će se baš to, bez puno našeg planiranja ili zalaganja i desiti.

Sanjati SANJARICA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.