25. rujna 2023.

COVER magazin.com

Life & style portal

Sanjati ŽIVOTINJE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati ŽIVOTINJE

– Sanjarica ŽIVOTINJE –

Snovi o životinjama zapravo su snovi o nama samima i pojedinim aspektima naše osobnosti. Zbog toga je jako bitno o kojim se životinjama u snu radi, jer svaka životinja odražava određeno značenje, ovisno o simbolima koje ta životinja predstavlja.

U osnovi kako tradicionalna sanjarica tumači može se interpretirati:

ŽIVOTINJE ~ divlja – nesreća ~ pitoma – sreća ~ pretvoriti se u životinju – iako vam se čini da ne možete nadići probleme, vi ste jači od njih

ŽIVOTINJE – (MODERNO ZNAČENJE) – Životinje u snovima često prezentiraju osjećaje s kojima se nismo spremni nositi. Kako ćete tumačiti san ovisi o odnosu koji imate s tom životinjom u svakodnevnom životu. Da li neke životinja predstavlja strah, prijateljstvo, težnju ili nešto treće.

Pri tumačenju snova o životinjama naše emocije iz stvarnog života prema određenoj životinji najviše govore o onome što smo sanjali.

Često kada smo nesretni, upadamo u zamku fokusiranja samo na jednu stvar, misleći kako bi se vi naši problemi riješili i kako bismo postali sretni ako bi samo se ta jedna želja ostvarila. Snovi o životinjama govore o bogatstvu emocija i raznolikog ponašanja. Možda smo usredotočeni na posao, misao kako nam treba (novi) auto ili kako nam treba partner. Svu svoju energiju trošimo na pravljenje strategije, razgovori s drugima se svode na žaljenje, a snovi na razmišljanje kako bi bilo da to nešto imamo. U međuvremenu pravi izvor nezadovoljstva našim životom leži negdje skriven ispod površine, a često je miljama udaljen od onoga na što smo usredotočeni. Snovima o životinjama naša nam podsvijest pokušava sugerirati na što se trebamo usredotočiti, gdje smo zapeli u životu ili što nam je činiti da bi bili sretniji.

Sanjati životinje treba tumačiti u smislu poticaja da lociramo i istražimo prave razloge nezadovoljstva, stavimo po strani sve ono što nam svakodnevno opterećuje misli i posvetimo se onim bitnijim stvarima u kojima se krije prava sreća.

Možda nam zaista treba novi auto, ali možda nam više od auta treba podrška dragih osoba. Možda nam više od auta treba samopouzdanje, možda je strah ono zbog čega smo sputani… Ponekad, ako dobijemo signal, a u ovom slučaju to je životinja koju smo sanjali shvatimo kako se konstantno žalimo na nešto, a zapravo u pozadini se krije nešto sasvim drugo. Možda uočimo neke svoje navike koje treba mijenjati, a možda uočimo i ono što ne treba mijenjati. Možda primijetite da imate naviku pobjeći iz nekog mjesta ili od partnera kada stvari postanu teške, a možda treba raditi i suočiti s poteškoćama umjesto pobjeći. Sve ovo može se činiti nelogičnim na početku, jer nije se lako suočiti s bilo kakvim problemom, posebno ako ste dugo vremena usredotočeni na nešto drugo, ali na kaju riješit ćete izvore svoga nezadovoljstva na puno dubljoj razini.

Jako je bitno nakon što ste sanjali životinje cijelom snu dati pravi kontekst, kako biste znali u kojem smjeru krenuti. Razmislite koju ste životinju sanjali. Što vama simbolizira ta životinja. Kakve emocije imate prema njoj, a zatim potražite i tumačenje u sanjarici vezano uz određenu životinju kako biste došli do još jasnijeg tumačenja sna.

Da biste jasnije protumačili snove o životinjama dosta je bitno protumačiti značenje pojedine životinje u snu, a značenje pojedinih životinja ćete pronaći ovdje:

Upišite u formular koju ste životinju sanjali s prefiksom SANJATI. Na primjer Sanjati labuda, sanjati zmiju, sanjati mačku i neku drugu životinju.

Sanjarica ŽIVOTINJE po vrsti – COVER magazin.com

Kada se suočite s pravim izvorom nezadovoljstva i riješite problem na dubljoj razini smanjujete šanse da će se ponoviti, a vi ćete shvatiti što je ono što vam krade sreću i uzrokuje nezadovoljstvo.

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST