28. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Zbog čega vas nije zaprosio – još [ LJUBAV ]

Zbog čega vas nije zaprosio – još

-1- Brak njegovih roditelja nije bio dobar

Odnos kakav su imali naši roditelji utječe na viziju veze. Ako su roditelji vašeg dečka imali vrlo neugodan brak, svađa je ono na što on pomišlja kada se izgovori riječ brak. Zbog toga nije rijetkost da dečki prekidaju vezu kada dođe do točke da bi se trebali ženiti.

-2- Usredotočen je na karijeru

Mnogi muškarci misle kako prije braka moraju imati sve, te pokušavaju srediti sve financije i dobiti visoki položaj u karijeri prije prosidbe.

-3- Boji se dosade

Mnogi muškarci očekuju da će doživjeti 80, a to u njihovoj glavi zvoni i da će morati nositi se s istom ženom pedesetak godina. A to može biti vrlo monotono.

-4- Ne voli vjenčanja

Mnogi muškarci na cijelu industriju oko vjenčanja gledaju kao na izvlačenje novaca, te im nimalo nisu privlačne žene koje se uzbuđuju gledanjem skupih vjenčanica i sl.

-5- Ne želi biti otac

Ako muškarac nije siguran želi li biti otac, vjerojatno će odbijati i brak.

-6- Nije „proživio“ dovoljno

Iako su najčešće svjesni da su jedva „ulovili“ i vas, mnogi muškarci smatraju otužnim ideju da će s istom ženom spavati ostatak života.

-7- Boji se da će se morati odreći svojih snova

Mnogi viđaju svoje prijatelje koji se ožene, kupe stan na kredit, dobiju djecu, te sljedećih 30 godina se moraju odreći svih svojih snova. Možda se boji da će se to i njemu dogoditi.

-8- Ne može si priuštiti prsten

U ovoj kriznoj situaciji teško je pronaći novaca za zaručnički prsten i organizaciju vjenčanja. Možda je to ono što ga koči.

-9- Boji se da će vas brak promijeniti

Mnogo se priča o tome kako se žene nakon braka mijenjaju i fizički i psihički, a takve priče mu vjerojatno tjeraju strah u kosti.

Iznenađujući znakovi da vas nikad neće oženiti [ LJUBAV ]