Signali da se ponašate neurotično i tjerate muškarce od sebe [ LJUBAV ]

Signali da se ponašate neurotično i tjerate muškarce od sebe

Prva stvar koju bi svaka djevojka trebala znati je da su muškarci rođeni lovci, te da bježe glavom bez obzira kada primijete da ih netko pokušava vezati. Kada prestanemo izigravati osobu koju je teško osvojiti, te se počnemo ponašati kao dijete kojemu je netko non stop potreban svaki muškarac gubi interes. Ako odete korak dalje prelazite svaku granicu. Ispod navodimo signale da koji ukazuju da ste već prešli granicu ili da joj se opasno približavate.

-1- Stalno ga zovete ili pišete poruke

Ako morate prvi put poslati nekom dečku poruku, njegova sramota, ako dvaput šaljete poruku prvi, vaša sramota. Ako četvrti put šaljete poruku prvi već ste prešli granicu. Lijepo je dati nekom dečku do znanja da ste pristupačni, ali nemojte inicirati dopisivanje više od dva puta, a posebno ako na jednu poruku nije odgovorio.

-2- Pitate svaku osobu čini li joj se da je zainteresiran za vas

Naravno da s prijateljicama prepričavamo slatke ljubavne priče, tome prijateljice služe, ali ako konstantno morate pitati tuđe mišljenje kako biste shvatili je li zainteresiran za vas ili nije, ponašate se neurotično. Ako je netko zainteresiran za nas jednostavno to znamo. Ako 22. put prepričavate istu priču, već ste malo više od malo luckasti.

-3- Fizičko ili virtualno uhođenje

Prirodno je da ćete ponekad provjeriti osobu u koju ste zaljubljeni online, ali jedan od prvih signala da ste neurotični je da ga uhodite na Facebooku ili ga stalno googlate. Ohladite malo.

-4- Uvijek ste dostupni

Još jedan signal da ste luckasto zaljubljeni je konstantna dostupnost. Ako sve odgađate zbog njega ili mu odgovarate na poruke dok ste u društvu ili za obrokom, razmislite o promjeni pristupa.

-5- Prerano emotivno vezanje

Postavite oko sebe malo ograde. Ako ne postanete prerano apsolutno emotivno dostupni radite dugoročnu korist.

-6- Mijenjate svoju osobnost

Male prilagodbe se očekuju, ali samo zbog toga što on voli kamione i automobile ne znači da ih i vi trebate voljeti. Zadržite svoju osobnost.

-7- Provjeravate telefon svakih 5 sekundi

Ako stalno provjeravate mobitel da biste vidjeli je li poslao poruku trebate se malo smiriti. Telefon će vam zvoniti ako nešto stigne. Tek kada čujete zvuk ili vibraciju pogledajte ga.