28. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Trebate li kontaktirati preljubnikovu ženu? [ LJUBAV ]

Ako ste saznali da vaš takozvani dečko ili djevojka zapravo nije slobodan, nego oženjeni preljubnik, a vi ste druga osoba, suosjećamo s vama...

Trebate li kontaktirati preljubnikovu ženu?

Ako ste saznali da vaš takozvani dečko ili djevojka zapravo nije slobodan, nego oženjeni preljubnik, a vi ste druga osoba, suosjećamo s vama. Kada se radi o vezama i prekidima ovo je vjerojatno najšokantnija stvar koju možete saznati i vjerojatno emotivno najdestruktivnije iskustvo kroz koje možete proći. Povrijeđeni ste i ostavljani s mnogo neodgovorenih pitanja koja nemaju odgovore, skupljate komadiće i sve to sa slomljenim srcem. To možda niša nije značilo preljubniku, ali vama znači mnogo.

I što sada učiniti? Možda ćete se poželjeti osvetiti. Vrlo je jednostavno uzeti telefon, nazvati njegovu suprugu i dati joj detalje onoga što sada shvaćate da je bila afera. Ali bez obzira koliko željeli kazniti tu osobu za njeno ponašanje, poziv supruzi nije pravi potez. Teško je progutati takvu stvar, ali je pametnije i sigurnije držati se podalje od tuđih problema. To možda nećete shvatiti odmah, ali ta osoba više nije vaša briga, pa se držite podalje.

Ako vas to nije uvjerilo, evo još nekih razloga:

-1- Zadržite dostojanstvo

Preljubnici su problematični, lažljivci, manipulativni i depresivni. Vi niste. Vi ste iznad toga i ne biste trebali htjeti imati išta s takvom osobom. Znate da će vas ako kontaktirate njegovu suprugu prikazati „ludom“, projicirajući svoju negativnost na vas. Izmanipulirat će stvarne događaje tako da vi ispadnete osoba na rubu, nerazumna i očajna.

-2- Zadržite prisebnost

U ovakvim trenucima ste ranjivi, pa biste lako mogli postati opsesivni. Ako supruzi preljubnika pokušate objasniti što se dogodilo ona vam neće povjerovati. Nitko ne voli situaciju kada zna da je u pravu, a drugi mu ne vjeruju. Tada biste mogli postati opsjednuti s tim da dokažete kako imate pravo, pri čemu lako možete pretjerati, te zaista se početi ponašati „ludo“.

-3- Zadržite sigurnost

Osobe kada osjete da im je egzistencija ugrožena, odmah zauzimaju agresivan stav. Ako preljubnik osjeti da biste moli ugroziti njegov obiteljski život počet će vas napadati na raznorazne načine. Najbolja osveta je da nastavite staloženo svoj život. Provokacije će samo rezultirati provokacijama s druge strane, te život u strahu od osvete.

-4- Ostanite svoji

Vi niste očajna osoba. Zaljubili ste se u nešto izmišljeno. Ta osoba nije ono što je tvrdila da jeste. Da ste znali da je oženjen, biste li svejedno izlazili s njim? Vjerojatno ne.  Vi ste dobra osoba s moralom, standardima i realno visokim očekivanjima. Da ste znali, nikad se ne biste dobrovoljno povezali s tom osobom. Nemojte ni sada. Prekinite sve veze.

Što se prije maknete iz kaotičnog života ove osobe to ćete prije doći do vlastite sreće koju zaslužujete. U pravilu, osobe koje varaju su neodane i nepovjerljive, što znači da će i poslije vas nastaviti biti takav. On će uvijek biti nezadovoljan i dosađivati se u situaciji kakvu ima. On će to ponoviti. Vi budite zahvalni i sretni što ste negdje daleko.