Iznenađujući znakovi da vas nikad neće oženiti [ LJUBAV ]

Iznenađujući znakovi da vas nikad neće oženiti

Veliki problem žena (ovdje govorimo o onima koje se žele udati) je što ignoriraju vrlo očite signale kod muškaraca koji se ne žele vezati, te ostaju godinama s nekim tko nema nikakvu namjeru preći iz veze u brak.

-1- Idete prebrzo, a zatim stojite na mjestu

Naravno, svi volimo ideju ljubavi na prvi pogled, ali ako vam je od prvog susreta govorio kako ste srodne duše, a sada ni, godinu nakon početka veze nije predložio brak, a da nema nikakvih objektivnih prepreka trebali biste se zapitati zbog čega. Možda nema ni namjeru.

-2- Njegovi prijatelji se ponašaju distancirano

Bez obzira što ih poznajete već neko vrijeme neće vas pitati mnogo osobnih pitanja o vašem poslu, interesima, hobijima i sl. Ružna istina je da vjerojatno ne žele uložiti vrijeme ni energiju u zbližavanje jer znaju da se nećete dugo zadržati u blizini.

-3- Ne spominje vas

Ako izlazite već relativno dugo, a nije tagirao na Facebook profilu ni jednu vašu fotografiju i nikada vas nije spomenuo ni u jednom statusu razmislite zbog čega. Posebno ako je njegov status veze skriven i ako skriva sve vaše komentare koji bi mogli asocirati na to da ste u vezi.

-4- Stvara vam pritisak ako niste raspoloženi za seks

Ako već dugo spavate zajedno, a rijetko prespavate zajedno bez seksa, vjerojatno se ne vidi u takvoj situaciji s vama u budućnosti. Poseban je problem ako vam stvara osjećaj krivnje ukoliko nekad niste raspoloženi za seks.

-5- Igra toplo-hladno preko telefona

Jednu večer će vam poslati 10 sms poruka, a drugu uopće neće odgovoriti na poruku koju vi njemu pošaljete. Da budemo brutalno iskreni vjerojatno vam ne odgovara jer je zauzet drugom ženom.

-6- Planira ultra romantične,  ali tajne spojeve

Romantična večera uz svijeće u njegovom stanu je super stvar, ali ne ako vam je njegov stan jedino mjesto za izlazak. Ukoliko izbjegava sva mjesta gdje bi vas netko mogao vidjeti zajedno vjerojatno skriva vašu vezu.

-7- Sve njegove bivše su „lude“

Trebate se čuvati muškaraca koji sve svoje bivše etiketiraju nenormalnim epitetima. Ako ga zivka i prati zbog toga što je „ludo zaljubljena“ u njega, vjerojatno joj on još uvijek daje povoda za zaljubljenost, a možda mu i nije bivša, nego sadašnja djevojka.