29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Kako ga zavesti govorom tijela [LJUBAV]

Već znate da slika vrijedi tisuću riječi, zbog toga i slika o sebi koju ostavljate vrijedi mnogo više od onoga što pričate...
Kako ga zavesti
Kako ga zavesti

Kako ga zavesti govorom tijela

Već znate da slika vrijedi tisuću riječi, zbog toga i slika o sebi koju ostavljate vrijedi mnogo više od onoga što pričate. Komunikacija je jako bitna, ali komunicirate i kada ne upotrebljavate ni jednu riječ. Zbog toga je pametno znati čitati nečiji jezik tijela. Na taj način možete saznati dodatne informacije, ali i naučiti kako ne slati pogrešne informacije.

Ako imate problema s flertom, možda ne shvaćate koliko je govor tijela važan. On je gotovo najvažnija stvar za privlačenje pažnje suprotnog spola.

Znate li da svojim govorom tijela šaljemo 55 % poruke, tonalitetom glasa 38 posto, a izgovorenim riječima tek 7 posto.

I dok je pametno znati razumijevati jezik tijela u svim situacijama, posebno je dobro poznavati ga kada je ljubav u pitanju. Pri upoznavanju ili kod razgovora s partnerom o nekim ozbiljnim stvarima, govor tijela može vam otkriti pravu istinu.

Očito, govorom tijela možete odaslati poruku da ste sigurni ili nesigurni, da vas netko privlači ili odbija, da ste sretni ili nesretni, da vam je ugodno ili neugodno u nečijem društvu.

Često kada razmišljamo o zavođenju paniramo što ćemo reći ili se prisjećamo riječi koje smo rekli razmišljajući što je nekog moglo odbiti ili privući, ne shvaćajući da je vjerojatno važnije od toga što smo rekli kako smo stavili ruku.

Kako koristiti govor tijela da biste zaveli muškarca?

Držanje predstavlja stanje uma. Kako se neka osoba drži reflektira koliko drži do sebe. Ima li čvrst i samopouzdan stav, defanzivan, sramežljiv, prestrašen ili zainteresiran. Jesu li ruke prekrižene i zatvorene ili raširene u znak dobrodošlice.

Za oči se kaže da su prozor u dušu. U njima potražite signale nervoze, zainteresiranosti, strasti, dosađivanja. Napravite kontakt očima od četiri sekunde i bit će vam jasno što se događa.

Odmah ćemo raspoznati raspoloženje neke osobe po usnama. Ako su raširene u osmjeh osoba je dobronamjerna i raspoložena, dok s druge strane obješeni rubovi usana signaliziraju gorčinu i loše raspoloženje.

Kako ga zavesti držanjem?

Držanje: Ispravite se i otvorite, nemojte držati ruke prekrižene. Ako stojite u društvu, nemojte raditi krug, nego polukrug, kako ne biste izgledali zatvoreno i nedodirljivo.

Kako ga zavesti očima?

Kontakt očima: Očima, ovisno o tome kako ih koristite možete slati jasne signale. Možete pokazati nekome da ste zainteresirani, da vam se netko sviđa, te pokazati da vam je privlačan.

Kada ste na zabavi, u restoranu ili nekom drugom sličnom mjestu i vidite dečka koji vam se sviđa, pokušajte s njim uspostaviti kontakt očima. Uhvatite njegov pogled kada pogleda prema vama, pogledajte ga ravno u oči i nasmiješite se. Zadržite pogled malo duže nego što biste inače, ali nemojte buljiti.

Kako ga zavesti usnama?

Koristite usne: Usne mogu biti hipnotizirajuće, nakon što ste uspostavili kontakt očima nasmiješite se. Velike su šanse da će vam uzvratiti smiješkom.

Kako ga zavesti kosom?

Igranje kosom: Ako vam druga strana odgovara pozitivnim signalima, možete preći na sljedeći korak. Igranje s kosom. Prebacite je preko ramena, zamahnite s njom ili je sklonite s lica. Ako usput pokažete golo rame, učinak je zajamčen.

Kako ga zavesti osmijehom?

Smiješite se: Ima nešto neodoljivo u djevojkama koje se smiješe. Djeluju pozitivno, privlače muškarce da požele biti u njihovom društvu.

Žene koje muškarci najviše primjećuju nisu najljepše žene, nego žene s najviše samopouzdanja, koje djeluju pristupačno i pozitivno.

Nosite odjeću u kojoj sebi izgledate lijepo. Kod zavođenja je jako bitno da osoba djeluje opušteno i da izgleda kao da joj je ugodno u vlastitoj koži. Ako dekolte i uska odjeća nisu nešto u čemu se osjećate ugodno to će se na vama vidjeti. Ako igranje s kosom nije nešto što vam se osobno sviđa tada nemojte to raditi ni na spoju. Također, to se odnosi i na odjeću. U ormaru nemojte ni držati odjeću u kojoj se kad ste je odjenuli niste osjećali udobno, jer ćete tim komadima samo pokvariti svoj dojam. Važnije je da budete samopouzdani i opušteni, ako ga želite zavesti nego pokušate biti seksipilni. Jer prava seksipilnost dolazi iznutra, pa ako se ne osjećate dobro u svojoj koži i svojoj odjeći, ako niste sami sebi privlačni ne možete biti privlačni ni drugima.

Kada ste ostavili dobar dojam i prvi kontakt prijeđite na taktiku kako ga zavesti opisanu na linku ispod

Najučinkovitija taktika da mu se svidite [ LJUBAV ] – COVER magazin.com

Najučinkovitija taktika da mu se svidite [ LJUBAV ]