23. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Top 10 romantičnih komedija [ LJUBAV ]

Ako tražite film kojim biste večeri učinili romantičnijim, potrudite se da vam bar dva ili tri navedena dođu u ruke...

Top 10 romantičnih komedija

Ako tražite film kojim biste večeri učinili romantičnijim, potrudite se da vam bar dva ili tri navedena dođu u ruke. Dovest će vas u nježnije raspoloženje i potaknuti intimnosti.

 

1 – When Harry Met Sally (Kad je Harry sreo Sally)

Billy Crystal i Meg Ryan – Ako ste samo prijatelji i želite potaknuti romancu, tada je ovaj film idealan za vas. Ako su Billy i Meg mogli biti prijatelji 13 godina prije nego što su se zaljubili, tada je i u vašem prijateljstvu sve moguće.

2 – Sleepless in Seattle

Tom Hanks i Meg Ryan – Savršen film ukoliko ste u vezi na daljinu. Ovaj film će vam pokazati kako ljubav može opstati unatoč distanci.

3 –  Ghost (Duh)

Demi Moore i Patrick Swayze – Ako imate osjećaj da vam ljubav lagano izmiče, tada pokušajte vratiti bliskost uz ovaj film. Nama ništa moćnije od sjećanja za vratiti je.

4 – Dirty Dancing (Prljavi ples)

Patrick Swayze i Jennifer Grey – Ovaj vas film može inspirirati da uzmete svoje plesne cipele i izađete već slijedeću večer na plesni podij.

5 – Titanic

Leonardo DiCaprio i Kate Winslet – Nevažno s kojim se problemom u vezi trenutno suočavali, ovaj će vam film pomoći da shvatite onu najvažniju stvar – da se volite.

6 – Pretty Woman (Zgodna žena)

Richard Gere i Julia Roberts – Ponekad vaše zanimanje može uništiti vezu. Pa ako trenutno često vodite rasprave o poslovnim problemima, neka vam film da drugačiji pogled na to.

7 – Say Anything

John Cusack i Ione Skye – Za one nešto mlađe, koji su još uvijek u školi.

8 – Jerry Maguire

Tom Cruise i Renee Zellweger – Naučit ćete važne lekcije, poput toga što je zaista bitno u vezi.

9 – Forrest Gump

Tom Hanks i Robin Wright Penn – Ako ste u nestabilnoj vezi u kojoj se problemi pojavljuju zbog osobnosti, film će vam pomoći da ojačate povezanost i inicirate bliskost.

10 – The Bodyguard

Whitney Houston i Kevin Costner – U svakoj vezi potrebno je partnera staviti na prvo mjesto, a to će vam ovaj film pomoći shvatiti.

Što čini romantičara?!

Što čini neku osobu romantičnom? To nije cvijeće, svilena plahta ili skupocjena prosidba. Prava romantika dolazi iz primjećivanja i cijenjenja partnera. To znači prepoznavanje i uočavanje onoga što vaš partner voli.

Mnoge trgovačke kuće i proizvođači vole definirati romantiku jer im to ide u korist. Lako će vas uvjeriti da ste romantičar ukoliko kupite cvijeće ili da ćete vratiti romantiku u ljubavni život mirisnim svijećama, večerom ili posebnim CD-om.

Naravno, te stvari znaju biti lijepe, ali samo razumijevajući partnerove želje i potrebe možete kreirati romantični ugođaj.

Nekome je romantika zajednički film, odlazak u kino, šetnja parkom, nekome posjet galeriji, a nekome živahan ples u klubu.