29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Savršeno Valentinovo [ LJUBAV ]

Ispod navodimo 10 neizostavnih koraka pomoću kojih možete imati savršeno Valentinovo.

Savršeno Valentinovo

Savršeno Valentinovo

Čak i osobe koje vole planirati uvijek se muče s organizacijom tog jedinstvenog dana Valentinova. Uvijek postoji taj pritisak kakva su očekivanja druge strane, te kako će ispasti faktori koji ne ovise o vama. Možete sve savršeno zamisliti, ali ponekad je teško uključiti partnera na način da sve ide glatko i da svi detalji budu onakvi kako su zamišljeni. Ipak, savršeno Valentinovo ne treba biti savršeno organizirano ili najbolji izlazak ikad. Smisao Valentinova je da pokažete partneru da vam je stalo.

Ispod navodimo 10 neizostavnih koraka pomoću kojih možete imati savršeno Valentinovo.

1 – Kupite čestitku i poklon na vrijeme. No, ne zaboravite da je kupnja čestitke samo početak. Važnije je ono što ćete unutra napisati. Iskoristite ovu priliku da pokažete partneru zašto vam je toliko stalo do njega, što vam se najviše sviđa na njemu i koliko cijenite vašu vezu. Možete pronaći neke ljubavne citate ili ljubavne stihove koji točno oslikavaju vaše emocije, ali puno osobnije je ako sami napišete tekst.

2 – Najlakše je kupiti nešto univerzalno što svima odgovara, kao što je bombonijera ili cvijeće, no pokušajte napraviti nešto drugačije i što će stvarno oduševiti vašeg partnera. Kod izbora poklona dobro razmislite što vaš partner voli i što ga posebno veseli pa mu to i priuštite. Međutim, s univerzalnim poklonom tipa bombonjera ili cvijeće ste prilično sigurni. Ako se dvoumite, uvijek posegnite za sigurnijom opcijom.

3 – Darovi jesu lijepi, ali doživljaji su ono što pamtimo. Organizirajte dan po partnerovom ukusu. Vodite ga na mjesta koja voli i tako ćete mu na najljepši način pokazati koliko ga vi volite. Započnite sa zdravim razgovorom. Svaka zdrava veza temelji se na otvorenoj komunikaciji. Najlakše ćete ispuniti partnerova očekivanja ako otvoreno razgovarate i slušate što vam govori. Nema boljeg i lakšeg načina da ugodite partneru od otvorenog razgovora o željama i očekivanjima. Razgovarajte s partnerom kakvo bi njegovo savršeno Valentinovo bilo.

4 – Međutim iznenađenja su ono što neko Valentinovo čini drugačijim od drugih. Planirajte i jedno posebno iznenađenje. Bitno je da odmah ujutro napomenete da će biti iznenađenje. Tako će vaš partner cijeli dan razmišljati o tome i znatiželjno iščekivati. To ne mora biti ništa skupo. Može čak biti i večera uz svijeće. Samo neka je nešto što neće moći predvidjeti.

5 – Ako želite da vam taj dan bude posebno romantičan onda ćete se morati posebno potruditi i oko okruženja. Prigušite svjetla, upalite mirisne svijeće, pustite laganu muziku… Morate na sve misliti.

6 – Već unaprijed razgovarajte s partnerom. Što on očekuje i želi li uopće da zajedno proslavite taj dan?! Neki ljudi jednostavno to ne vole i ništa nećete moći napraviti da mu ugodite. No, ako vidite da mu je stalo, onda se vrijedi potruditi.

7 – Nikako nemojte razgovarati o poslu i problemima. Pričajte samo o laganim temama i uživajte u opuštenoj atmosferi. Pokažite partneru koliko vam je stalo. Valentinovo sigurno nije za prekrivanje i potiskivanje osjećaja.

8 – Ako već unaprijed planirate zajednički život, zajedno postati skrbnici psa ili možda zaručiti se, onda to napravite na taj dan. Produbite svoju ljubav i ovaj dan će vam ostati u pamćenju dugo vremena.

9 – Ništa nije toliko romantično kao što je dijeljenje večere ili čak deserta. Uživajte zajedno u hrani koju volite i ljubavne iskre će se rasplamsati.

10 – Valentinovo je pravi dan da zajedno porazgovarate o vašoj vezi. Sjetite se svih lijepih stvari koje su vam se dogodile zajedno i maštajte o onome što bi se trebalo dogoditi u budućnosti. Podsjetite se zašto ste zajedno i zašto se volite. Uživajte u svakom zajednički provedenom trenutku.

Više ideja za Valentinovo i za poklone za Valentinovo

Valentinovo datum