Savršeno Valentinovo

      Nema komentara na Savršeno Valentinovo

Oglas

Savršeno Valentinovo

Ispod navodimo 10 neizostavnih koraka pomoću kojih možete imati savršeno Valentinovo.

1 – Kupite čestitku i poklon na vrijeme. No, ne zaboravite da je kupnja čestitke samo početak. Važnije je ono što ćete unutra napisati. Iskoristite ovu priliku da pokažete partneru zašto vam je toliko stalo do njega, što vam se najviše sviđa na njemu i koliko cijenite vašu vezu.

2 – Najlakše je kupiti nešto univerzalno što svima odgovara, kao što je bombonijera ili cvijeće, no pokušajte napraviti nešto drugačije i što će stvarno oduševiti vašeg partnera. Kod izbora poklona dobro razmislite što vaš partner voli i što ga posebno veseli pa mu to i priuštite.

3 – Darovi jesu lijepi, ali doživljaji su ono što pamtimo. Organizirajte dan po partnerovom ukusu. Vodite ga na mjesta koja voli i tako ćete mu na najljepši način pokazati koliko ga vi volite.

4 – Planirajte i jedno posebno iznenađenje. Bitno je da odmah ujutro napomenete da će biti iznenađenje. Tako će vaš partner cijeli dan razmišljati o tome i znatiželjno iščekivati. To ne mora biti ništa skupo. Može čak biti i večera uz svijeće. Samo neka je nešto što neće moći predvidjeti.

5 – Ako želite da vam taj dan bude posebno romantičan onda ćete se morati posebno potruditi i oko okruženja. Prigušite svjetla, upalite mirisne svijeće, pustite laganu muziku… Morate na sve misliti.

6 – Već unaprijed razgovarajte s partnerom. Što on očekuje i želi li uopće da zajedno proslavite taj dan?! Neki ljudi jednostavno to ne vole i ništa nećete moći napraviti da mu ugodite. No, ako vidite da mu je stalo, onda se vrijedi potruditi.

7 – Nikako nemojte razgovarati o poslu i problemima. Pričajte samo o laganim temama i uživajte u opuštenoj atmosferi. Pokažite partneru koliko vam je stalo. Valentinovo sigurno nije za prekrivanje i potiskivanje osjećaja.

8 – Ako već unaprijed planirate zajednički život, zajedno postati skrbnici psa ili možda zaručiti se, onda to napravite na taj dan. Produbite svoju ljubav i ovaj dan će vam ostati u pamćenju dugo vremena.

9 – Ništa nije toliko romantično kao što je dijeljenje večere ili čak deserta. Uživajte zajedno u hrani koju volite i ljubavne iskre će se rasplamsati.

10 – Valentinovo je pravi dan da zajedno porazgovarate o vašoj vezi. Sjetite se svih lijepih stvari koje su vam se dogodile zajedno i maštajte o onome što bi se trebalo dogoditi u budućnosti. Podsjetite se zašto ste zajedno i zašto se volite. Uživajte u svakom zajednički provedenom trenutku.

Više ideja za Valentinovo i za poklone za Valentinovo

Ocjeni

Odgovori

*