Sanjati RUBLJE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati RUBLJE

Što znači sanjati RUBLJE

– Sanjati RUBLJE –

Sanjati rublje je uobičajen san, možda upravo zato jer je i rublje dio svakodnevnog života. Ovo je san koji neće ostaviti poseban dojam na osobu koja ga je sanjala, a ipak u takvom snu se krije mnogo značenja. Koliko god je san koji ne izaziva emocije, toliko govori o snažnima emocijama i previranjima koja se odigravaju na našoj nutrini.

Sanjati rublje znak je želje za promjenama, najčešće promjenama rutine. To mogu biti promjene u dnevnoj rutini ali i promjene načina razmišljanja. Rublje obično sanjamo kada smo zasićeni onim što se događa u našem životu, kada nisu ispunjena naša očekivanja kada bismo htjeli bijeg od rutine i na neki način vlastite svakodnevnosti.

Sanjati pranje rublja ili sanjati da gledate pranje rublja sugerira potrebu za promjenama na bolje, rješavanje od negativnih situacija i negativnih osobina.

Sanjati pranje rublja znak je da su promjene moguće i da bi uz određeni trud trebale biti promjene na bolje.
Sanjati prljavo rublje znak je negativnih osobina kojih se trebate riješiti.

Sanjati kako stavljate oprano rublje na štrik znak je promjena kroz koje prolazite, promjene su još uvijek u tijeku ali kada budu gotove, situacija će biti bolja.

Sanjati kako slažete oprano rublje znak je osjećaja koje još uvijek niste do kraja procesuirali, te još uvijek razmišljate o situaciji u kojoj se nalazite i razmišljate koja bi odluka bila najbolje.

Sanjati kako slažete oprano rublje u ormar znak je organiziranih osobina koje imate i pokušaja da sve držite pod kontrolom. Ovakav san sugerira kako možete držati sve pod kontrolom i kako ste sposobni, samo morate ipak postaviti prioritete, jer nije sve u životu jednako bitno i na zaslužuje sve pažnju u jednakoj mjeri.

Sanjati da perete tuđe rublje često je vezano uz neriješena pitanja i odnose koje imate s tom osobom.

Sanjati deterdžent za pranje rublja također je znak promjena, ali ovaj se san odnosi više na osobne promjene, načina gledanja na stvari ili pristupa drugim ljudima. Sanjati deterdžent za pranje rublja znak je da vam pri pranju treba nešto što što će vas potaknuti, ali da ste spremni na nove stvari i spremni prihavtiti izmjene. Novi odabiri nisu nikada lagani, ali san sugerira da ste ih spremni prihvatiti.

Sanjati košaru za rublje sugerira potrebu za promjenama, da vam je dosadila rutina, dok sanjati praznu košaru za rublje sugerira da ne treba ništa mijenjati. Košara puna rublja sugerira da je život pun problema te da ih kao i rublje iz košare morate vaditi jedan po jedan i rješavati. Ovaj san može biti i znak nekih loših vijesti.

Sanjati hrpu prljavog rublja je znak hrpe problema u stvarnom životu. Ne znate od kuda krenuti te morate razdvojiti probleme kao i rublje na manje hrpe i dio po dio prati, odnosno tako u stvarnom životu rješavati probleme. Ne možete napraviti puno dok samo gledate hrpu, nego morate napraviti selekciju i početi rješavati nagomilane probleme.

Sanjati da ste u praonici rublja znak je promjena i vaše spremnosti na promjene.

Sanjati da u perilicu rublja dodajete nešto umjesto deterdženta, odnosno nešto što neće pomoći pranju rublja nego će ga učiniti još prljavijim sugerira vaš odnos prema sebi i da ponekad podsvjesno sami negativno utječete na sebe, da ne pomažete sebi da riješite probleme nego stvarate taka način razmišljanja i takve akcije koje vam odmažu na tom putu.

Sanjati da perete rublje u prljavoj vodi je loš znak.

Općenito sanjati prljavo rublje je znak neizvjesnosti i problema, a što je rublje više zaprljano i kaotičnije to se i vama problemi čine većima.

Sanjati RUBLJE 

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*