Sanjati OTKAZ – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati OTKAZ

Što znači sanjati OTKAZ

Što znači sanjati OTKAZ

– Sanjati otkaz –

Sanjati otkaz često može biti samo refleksija straha iz stvarnosti da ćete dobiti otkaz. Ukoliko ste o tome češće razmišljali u zadnje vrijeme tada je san samo preneseno vaše razmišljanje, te u tom slučaju on nema dodatno značenje.

Sanjati otkaz nije posebno dobar znak jer se općenito gledano ni u stvarnom životu ne veže uz neke lijepe stvari. Sanjati da ste dobili otkaz često se odnosi na ne posebno dobro razdoblje na poslovnom planu, dok slično tumačenje ima i sanjati da ste dali otkaz samo što se tada loše razdoblje odnosi na ljubavni život.

Sanjati otkaz često je znak da razmišljate o nekim promjenama, da niste zadovoljni ili vas je strah da niste dovoljno dobri. Sanjati otkaz može biti znak da želite promjene, ali niste spremni napraviti korak koji bi vas vodio prema ostvarenju tih željenih promjena.

Sanjati da ste dobili otkaz na neugodan način sugerira da se trebate više baviti stvarima koje vas vesele i koje vas čine zadovoljnima.

Sanjati da ste dobili privremeni otkaz, ali da ćete se vratiti na posao znak je stresnog razdoblja kroz koje prolazite.

Sanjati da ste vi dali nekom otkaz sugerira da ste s nekim razočarani, ali to se ne mora odnositi na osobu koju ste sanjali nego ste samo svoje nezadovoljstvo jednom osobom reflektirali na drugu u snu, kojoj onda u snu dajete otkaz.

Sanjati OTKAZ

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova

Ostavite komentar

*