Sanjati OTKAZ – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati OTKAZ

Što znači sanjati OTKAZ

– Sanjati otkaz –

Sanjati otkaz često može biti samo refleksija straha iz stvarnosti da ćete dobiti otkaz. Ukoliko ste o tome češće razmišljali u zadnje vrijeme tada je san samo preneseno vaše razmišljanje, te u tom slučaju on nema dodatno značenje.

Međutim, ako ste zadovoljni poslom, ne razmišljate o otkazu, da biste ga mogli dati ili dobiti, tada treba potražiti simboliku značenja otkaza u snovima i pokušati je sebi protumačiti.

Sanjati otkaz nije posebno dobar znak jer se općenito gledano ni u stvarnom životu ne veže uz neke lijepe stvari. Sanjati da ste dobili otkaz često se odnosi na ne posebno dobro razdoblje na poslovnom planu, dok slično tumačenje ima i sanjati da ste dali otkaz samo što se tada loše razdoblje odnosi na ljubavni život.

Stres je prirodni osjećaj koji se javlja kada nismo sposobni nositi se sa specifičnim događajima i zahtjevima koji se stavljaju pred nas. Ipak, stres može postati i kroničan, ako neka osoba ne poduzme korake kako bi riješila poteškoće i izazove pred kojima se nalazi.

Izazovi mogu dolaziti od posla, međuljudskih odnosa, ljubavnih ili obiteljskih odnosa, financijskog pritiska ili bilo koje situacije koja predstavlja izazov ili prijetnju nekoj osobi i njenoj dobrobiti. Stres može biti dobar motivator, čak može biti i nužan za preživljavanje, jer govori osobi kako reagirati na opasnost. Međutim, kada se previše često i previše lagano javlja taj mehanizam, može utjecati na mentalno i psihičko zdravlje, te postati štetan.

Obično se snovi o otkazu javljaju kada se nalazimo u nekim stresnim situacijama, koje čak ne moraju bit ni očigledne. Ljudi reagiraju drugačije na stresne situacije. Ono što je za nekoga stresno, može biti uobičajena situacija za nekog dugog koja neće uzrokovati nikakav stres. Ako ste sanjali otkaz, razmislite što je potaknulo takve snove. Na kojem životnom području osjećate kao da je vaša egzistencija nagrižena.

Sanjati otkaz često je znak da razmišljate o nekim promjenama, da niste zadovoljni ili vas je strah da niste dovoljno dobri. Sanjati otkaz može biti znak da želite promjene, ali niste spremni napraviti korak koji bi vas vodio prema ostvarenju tih željenih promjena.

Sanjati da ste dobili otkaz na neugodan način sugerira da se trebate više baviti stvarima koje vas vesele i koje vas čine zadovoljnima.

Sanjati da ste dobili privremeni otkaz, ali da ćete se vratiti na posao znak je stresnog razdoblja kroz koje prolazite.

Primijetiti znakove stresa je prvi korak da biste se suočili s njim i naučili nositi sa stresom. Kada otkrijete što uzrokuje stres, lakše ćete pronaći način kako to popraviti i što možete učiniti po tom pitanju. Osobe koje osjećaju stres zbog previše posla trebale bi napraviti korak unatrag. Malo se zaustaviti i razmisliti o svojim radnim navikama, te razmisliti mogu li išta napraviti da smanje preopterećenje. Postoje mnogobrojne aktivnosti koje pomažu ljudima da se opuste, poput čitanja knjiga, šetnji, slušanja glazbe, provođenja više vremena s prijateljima, druženja s kućnim ljubimcima, priključivanja raznim tečajevima ili uključivanja u nove aktivnosti. Osobe koje misle kako nemaju vremena i energije za hobi ili aktivnosti koje vole trebali bi razmisliti u čemu griješe i što mogu napraviti da pronađu nove ideje i nove načine da bi im ipak ostalo vremena za ono što vole.

Sanjati da ste vi dali nekom otkaz sugerira da ste s nekim razočarani, ali to se ne mora odnositi na osobu koju ste sanjali nego ste samo svoje nezadovoljstvo jednom osobom reflektirali na drugu u snu, kojoj onda u snu dajete otkaz.

Sanjati OTKAZ

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*