29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati RUBLJE na štriku – detaljno tumačenje –

Sanjati RUBLJE na štriku

Sanjati RUBLJE na štriku

– sanjarica rublje na štriku –

Sanjati rublje na štriku znak je promjena koje su pred vama, trebate biti koncentrirani kako biste situaciju do kraja riješili kako bi ishod bio pozitivan.

Sanjati da slažete rublje sa štrika znak je da promjene još nisu gotove i da još niste sigurni u kojem će smjeru ići. Vi se još niste odlučili što želite jer niste sigurni koja je opcija najbolja za vas.

Sanjati da sušite rublje u kući znak je loših vijesti.

Sanjati da vješate rublje vani je dobar znak. Sanjati kako rulje visi vani na štriku sugerira pozitivne promjene i dobre vijesti, pa čak i financijski bolje situacije.

Sanjati da vješate rublje vani je općenito dobar znak promjena na bolje.

Sanjati vješanje odjeće na štrik je znak da ste spremni na promjene, možda su pred vama još turbulentna vremena, pa čak i neugodne situacije ili negativne vijesti ali ste spremni se s njima uhvatiti u koštac te ići prema rješavanju problema. Ovaj san je često vezan uz unutarnje osjećaje i stavove. Možda niste zadovoljni nekim stvarima koje su vam postale rutina, ili načinom kako se odnosite prema nekim stvarima ili ljudima te ste spremni na promjene.

Sanjati rublje je znak promjena, nezadovoljstva ili preispitivanja trenutne situacije. Sanjati pranje rublja predstavlja znak da ste već u tom procesu dok sanjati vješanje rublja na štrik je znak pozitivnih ishoda u tom procesu. Sanjati skupljanje, pranje i vješanje rublja, a potom i slaganje rublja predstavlja procese rješavanja problema ili nekih svojih osobina, preslagivanja i put prema čišćem i sređenijem životu.

Poslovi na kojima boravimo od 9 do 17 ostavljaju mnoge ljude nezadovoljnima, neinspiriranima, apatičnima i pojavljuje se nedostatak smjera, međutim, takvi osjećaji nisu rezervirani samo za njih. Čak i osobe koje imaju fleksibilno radno vrijeme ne snalaze se najbolje u današnjem svijetu gdje ostaje tako malo vremena za ono što volimo, a toliko vremena trošimo na ono što moramo. Za početak, da biste pronašli načina da promijenite rutinu i da je učinite zanimljivom trebali biste detektirati aktivnosti koje vam crpe najviše energije, i čine vas nesposobnima i ne ostavljaju prostora za bavljenje onim što volite. Da biste mogli uspostaviti novi oblik strukture nad vlastitim danom, morate znati što trebate promijeniti. Možda možete primijeniti taktiku procjene aktivnosti prema tome d ali vam daju energiju ili vam crpe energiju. Svaki dan, kroz neko vrijeme bilježite sve aktivnosti kojima se bavite razvrstavajući ih prema tome da li vam daju energiju ili vam crpe energiju. Kada naučite razumijevati aktivnosti prema energiji koju vam daju ili oduzimaju sve će vam biti lakše, te ćete znati gdje se vrijedi usmjeriti, a što pokušati izbaciti iz svoje rutine. Kada obratite pažnju na ponavljajuće obrasce vaše energije kroz tjedan, lakše ćete uvidjeti koje sitne promjene možete napraviti kako bi popravili protok energije.

Želite li odraditi sve aktivnosti koje vam crpe energiju odmah na početku dana kroz jutro ili takvim aktivnostima ćete posvetiti jedan dan u tjednu. Kada se posvetiti aktivnostima koje će vas energizirati i na taj način povećati vlastitu učinkovitost i osjećati polet i zanos što duže. Možda možete aktivnost koja vas energizira nastaviti na prethodnu aktivnost koja vas je napunila energijom, da biste sami sebi dali nagradu. Svatko za sebe treba pronaći pravu mjeru i pravi način, te bi trebalo eksperimentirati s različitim strukturama dna, dok ne dođete do ugodnog i ispunjen dana, na kraju kojeg nećete biti iscrpljeni.

Vezano:

Sanjati rublje

Sanjati RUBLJE 

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.