23. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

O čemu razgovarati s novom simpatijom?

Napokon ste se uspjeli upoznati, ali što sad?! O čemu započeti razgovor...

O čemu razgovarati s novom simpatijom?

Napokon ste se uspjeli upoznati, ali što sad?! O čemu započeti razgovor, a da ne budete dosadni ni naporni? Naravno, ne trebate raditi domaću zadaću i kod kuće provesti sate pripremajući teme za razgovor, ali korisno bi bilo zapamtiti sljedeće ideje, kako biste izbjegli neugodnu šutnju.

–         Kafić, ugođaj, ili event na kojem ste prisutni. Ali nemojte ništa komentirati u negativnom smislu ili se izrugivati. Ako ste oboje tu prisutni, onda očito postoji razlog za to.

–         Zadnji film koji ste pogledali.

–         Televizijski program i voditelji.

–         Knjiga koju ste pročitali.

Osobe su uvijek ljepše, zbog posebnog sjaja u očima, kada razgovaraju o stvarima koje su im drage i koje vole, zbog toga se držite pozitivnih stvari u svome životu. Izbjegavajte ove teme:

–         Koliko ne volite svoj posao, garderobu, prijatelje, što vam se ne sviđa na događaju gdje se nalazite ili bilo koje druge negativne asocijacije.

–         Političke debate ili planove o iseljenju iz države.

–         Seks ili bilo kakve seksualne konotacije.

–         Bivšeg ili bivšu.

Nastavak: 

15 savjeta da započnete razgovor s osobom koja vam se sviđa [ LJUBAV ]