29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Ima li nešto u horoskopu?!

Otkako postoje horoskopi postoji i sumnja u vjerodostojnost tumačenja...

Ima li nešto u horoskopu?!

Otkako postoje horoskopi postoji i sumnja u vjerodostojnost tumačenja osobnosti prema datumu rođenja, odnosno horoskopskom znaku kojem pripadate. Ipak, prije nekog vremena su neki znanstveni časopisi objavili kako je znanstvenim metodama dokazano da datum rođenja ima veći utjecaj na osobnost čovjeka nego što su znanstvenici do sada priznavali.  Ne kažu konkretno da se radi o tumačenju položaja zvijezda, nego o godišnjem dobu.

Njihov zaključak je kako zvijezda pod kojom smo svi rođeni – Sunce – utječe na  to kakva ćete osoba postati.  Godišnje doba u kojem ste rođeni, ne samo da utječe na vašu osobnost, nego i na zdravlje, posebno na predispozicije razvoja određenih mentalnih bolesti.

To ne potvrđuje da su horoskopi točni, ali  se potvrđuje uloga Sunca (količina svjetlosti i temperature) u kreiranju osobe.

Želite li provjeriti ima li nešto u tom horoskopu predlažemo:

Horoskopski znakovi u svakodnevnim situacijama

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova