4 stvari koje nam ne trebaju u životu

13. travnja 2015. 0 By COVER magazin

4 stvari koje nam ne trebaju u životu

Mnogo je toga što nam treba u životu, ali neke stvari se ne ubrajaju u tu skupinu, pa učinite sve da se oduprete iskušenju.

– Cipele koje sebi ne možete priuštiti – Bez obzira koliko vam se sviđale cipele, ako nisu u skladu s vašim financijskim mogućnostima, nemojte ih kupiti.

– Reality TV emisije i sapunice – Lako se naviknuti na gledanje televizije, a posebno sapunica koje uvijek nude manje ili više dramatične zaplete. Pravo je umijeće oduprijeti se gledanju nesvrhovitih TV emisija, ali vi to možete. To vrijeme posvetite obitelji i prijateljima.

– Loše navike – Mnogo je loših navika i teško je izbaciti sve, ali dajte sve od sebe da se odviknete od onoga što vam škodi primjerice pušenja, alkohola…

– Virusi, kompjuterski ili živi – Znatiželja nas može natjerati da kliknemo na poveznice u sumnjivim porukama ili mailovima, idemo na nesigurne web stranice, a lijenost da ne ažuriramo redovito antivirusne programe. Jednako tako loša prehrana i nezdrav životni stil smanjit će imunitet i povećat će sklonost razvoju bolesti. Zbog toga budite ažurni po pitanju računala, ali i svog zdravlja.