Kako pronaći najbolji dezodorans za vaše tijelo

Kako pronaći najbolji dezodorans za vaše tijelo

Svi imamo različito tijelo i miris, stoga, ne znači da će isti dezodorans odgovarati i vama i nekoj drugoj osobi. Isključivo ga trebate tražiti za svoj tip kože. Ovo su savjeti što sve trebate uzeti u obzir prilikom biranja dezodoransa.

1. Uzmite u obzir svoju visinu i težinu. Ukoliko imate krupnije tijelo vaše tijelo vjerojatno oslobađa više mirisa stoga će vam biti potrebniji nešto jači dezodoransi.

2. Razmislite o strukturi vašeg tijela, da li imate više mišićne mase, masnog tkiva i sl. Osobama koje imaju više masnog tkiva kao i krupnijima  potrebni su jači dezodoransi dok osobe sitnije građe luče nešto manje mirisa i dovoljni su im i blaži dezodoransi.

3. Neke kronične bolesti mogu utjecati na vaše tijelo, te način na koji tijelo reagira na proizvode poput dezodoransa.

4. Ukoliko inače imate blaži miris tijela, birajte i one blaže dezodoranse, dok oni s jačim mirisima trebaju birati nešto jače dezodoranse.

5. Ako imate neke bolesti ili poremećaje koji uzrokuju osjetljivu kožu ili drugačije reagiraju na sintetičke proizvode odaberite dezodoranse koji imaju prirodne mirise ili su čak bez mirisa kako ne biste izazvali alergijske reakcije. Probajte kristale, gel ili kreme koje u tankom sloju trebate utrljati ispod pazuha za dugotrajnu zaštitu. Također, možete probati i dezodoranse u prahu, samo pripazite s količinom.

Opširnije o ovoj temi pročitajte ovdje:

Kako se riješiti neugodnog mirisa tijela

 

Ostavite komentar

*