23. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

5 najboljih savjeta da mu se svidite

Muškarci, bilo teenageri ili stariji, nisu ni približno komplicirani ...

5 najboljih savjeta da mu se svidite

Muškarci, bilo teenageri ili stariji, nisu ni približno komplicirani koliko mislite da jesu, pa nastavite s čitanjem kako biste to iskoristili u svoju prednost.

-1- Neka vam misli budu jasne

Muškarci vole ono što mogu razumjeti. Naravno ne trebate se zatupljivati, ali budite minimalno komplicirani. Zbog toga s njima nemojte igrati teške igrice i nemojte svaku situaciju pretvarati u novu temu za Oprah.

-2- Budite svoji

Iako je ovo savjet koji se najčešće ponavlja, čini se kako je to savjet koji djevojke najčešće ignoriraju. Normalno je da će muškarac vidjeti vrlo brzo svaku glumu, jer da ste tako dobra glumica tada biste bili već u Hollywoodu.

-3- Pustite kosu

Iako je to dosta specifično za svakog pojedinog muškarca, ali u pravilu vole dugu, puštenu kosu.

-4- Imate mozak, pa ga i koristite

Ne trebate biti znanstvenica da bi privukli muškarca, ali ako su vam jedine teme cipele i tračevi koje ste pročitali u zadnjem broju časopisa sigurno nećete nikoga dugo zadržati uz sebe.

-5- Izgledajte dobro

Ne trebate izgledati prelijepo da bi se netko zainteresirao za vas, ali budite uredni, sredite se i iskoristite maksimalno ono što imate.

Pročitajte i:

Kako ga zavesti govorom tijela [LJUBAV]

20 savjeta kako da se zaljubi u vas [ LJUBAV ]