Sanjati PTICE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PTICE

Što znači sanjati PTICE

– Sanjarica PTICE –

Sanjati ptice može imati različita tumačenja koja će ovisiti o mnogim detaljima u snu. Sanjati ptice uglavnom je dobar znak. Ptice su često simbol želja, nadanja i slobode. Ptice imaju simboliku u prvom planu slobode, te pri tumačenju snova o pticama uvijek prvo treba uzeti ovu simboliku u obzir, a zatim ovisno o drugim stvarima koje se pojavljuju u snu i kontekstu u kojem se san odvijao tumačiti san. Pri tumačenju je jako važno okruženje, jer sanjati pticu kako slobodno leti ima potpuno drugačije značenje od snova o pticama u krletki ili lovu na ptice.

Upravo zbog toga sanjati ptice može biti znak slobode koju osobe osjećaju ili znak sputanosti kroz koju netko prolazi kada se osjeća kao da netko guši njegovu slobodu.

Vidjeti ptice kako lete u jatu znak je blagostanja i napredovanja. Ptice u jatu simboliziraju bolje razdoblje ili u poslovnom životu ili društvenom, okruženje i društvo dragih ljudi. Sanjati jato ptica je dobar znak koji predstavlja uspjeh.

Sanjati kako lovite ptice prema tradicionalnoj sanjarici je dobar znak, međutim moderna sanjarica ovakav san interpretira na drugačiji način, pa da bi se ovaj san protumačio preciznije, treba tražiti značenje još nekog popratnog pojma koji se uz ptice sanja, radije nego samog značenja simbola ptice u snovima. Npr, taj simbol može biti nebo, šuma ili još neki drugi simbol.

Sanjati da ptice kako jedu mrvice kruha znak je dobrog zdravlja. Ovakav san predstavlja i blagostanje, te zadovoljstvo životom.

Sanjati cvrkut ptice je dobar znak ako se u snu pri tome čuje i vidi ptica dok cvrkuće. S druge strane ako se samo čuje ptica, ali ne ne vidi tada je to loš znak.

Sanjati ptice za slobodne žene može biti znak da će upoznati novog muškarca i znak dobre veze. Sanjati ptice za slobodne muškarce može imati značenje da su zadovoljni postojećom situacijom i da uživaju u životu kakav vode.

Sanjati da je osoba koja sanja ptica sugerira želju za bijegom od problema.
Sanjati dvije ptice odnosno ptice u paru može biti znak dolaska prinove u obitelj.

Sanjati pticu koja ne može poletjeti znak je poteškoća, upravo kako ptica koja bi htjela letjeti ne može, tako simbolizira u stvarnom životu da neuspjeh u stvarima za koje se očekivalo da će biti jednostavne i logične.

Sanjati ptice koje lete iznad glave znak je uspješnog nošenja s problemima.

Značenje sna u kojem se ptice pojavljuju kao najvažniji simbol može se tumačiti i prema boji ptice. Tako će ptice različite boje imati različito značenje kod tumačenja sna. Sanjati bijele ptice znak je slobode, sanjati crne ptice znak je loših vijesti ili brige.
Sanjati plave ptice znak su ljubavi i poštenja, te ljubaznosti.
Sanjati žute ptice znak je pozitivnog razdoblja, te snage.

Sanjati ptice koje su uletjele u kuću također je loš znak. Ovakav san može simbolizirati sputanost. Ponekad se neke osobe mogu osjećati sputano kao da im netko na neki način oduzima slobodu ili ih sputava u onome što žele. Kuća u snovima predstavlja nutrinu, pa san kako je ptica ušla u kuću osobe koja sanja, znak je da postoji određena nelagoda.

Sanjati ptice koje napadaju te da se treba braniti od njih znak je puno obveza te rastrganosti na sve strane. Kada netko ne može sve stići te se osjeća preopterećenima. Slično može biti i s emocijama, ptice koje napadaju.

Sanjati da je ptica nanijela ozljede znak je negativnosti i razočarenja.

Sanjati PTICE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*