Prepoznajte ga i zavedite ga po horoskopskom znaku

Prepoznajte ga i zavedite ga po horoskopskom znaku

Čak iako niste profesionalni astrolog i ne vjerujete previše u horoskope, to što znate nečiji horoskopski znak može vam olakšati početnu komunikaciju. Naravno svatko će vam reći svoj horoskopski znak već nakon petominutnog razgovora, ali mnogo je zabavnije pogađati. Evo nekih natuknica koje će vam pomoći to odgonetnuti.

HOROSKOPSKI ZNAK OVAN – U lovu ste na ovnove? Za početak uvjerite svoje prijateljice da izađu u kafić za vrijeme utakmice. Tražite crvenu boju. Ako je ne nosi oko sebe će kreirati dosta emotivne i moćne vibre. Ovnovi su dosta nasrtljivi, agresivni i više nego sretni kada imaju priliku pokazati svoju nadmoć nad bilo kime. To uključuje konobare, posebno ako su slučajno pogriješili u narudžbi. Želite li ga impresionirati promarširajte ispred njega i spomenite bungee-jumping, ronjenje ili neki drugi ekstremni sport.

HOROSKOPSKI ZNAK BIK – On će tiho sjediti u pozadini i sve promatrati s laganim smiješkom, kojeg ćete kasnije naučiti voljeti i cijeniti. Oni ne vole promjene osim ako su inicijalne, zbog toga je potrebno njemu ostaviti prostora za prvi korak. To će možda zahtijevati dugoročno buljenje u njega, ali vrijedno je čekanja. Bikovi žive zbog životnih užitaka, započnite s hranom i tada će vam otvoriti sva vrata.

HOROSKOPSKI ZNAK BLIZANCI – Oni izgledaju zanimljivo i zainteresirano. Svatko u njihovom društvu će ga pažljivo slušati. Oni su znatiželjni, neumorni i uvijek nastoje dostići veću intelektualnu razinu. Predložite bilo koju temu i oni će zagristi. Što brže govori to su veće šanse da ćete ga vidjeti ponovno, pa imajte na umu da morate potaknuti razmjenu informacija i održavati konverzaciju zanimljivom.

HOROSKOPSKI ZNAK RAK – Vjerojatno će doći u velikoj grupi, najčešće s članovima obitelji, a u toj grupi osjetit ćete snažnu povezanost. Prema njemu budite što dobrodušniji, prirodni, a pomoći će veliki osmijeh i vrlo nježne geste. Neka vas ne brine ukoliko se oko nečega niste razumjeli ili ako nešto nije primijetio. On cijeni suptilnost.

HOROSKOPSKI ZNAK LAV – On je uvijek u centru pažnje, tamo gdje se događaju najzanimljivije stvari. Njihova frizura je savršena, a prepoznat ćete ga i po mnogo nakita, najčešće zlata. Prsten na svakom prstu, nekoliko narukvica na svakoj ruci i naravno ogrlica. Ako ga želite osvojiti recite mu kako lijepo izgleda, ili kako ste primijetili neobičan sjaj u njegovim očima.

HOROSKOPSKI ZNAK DJEVICA – On će uvijek biti ljubazan, kavalirskog ponašanja, te nastojati ugoditi svakoj osobi u društvu. Prvi će doći kako ga nitko ne bi čekao. Neće sjesti dok svi drugi ne sjednu. Vaš zadatak je uhvatiti njegov pogled i nasmiješiti mu se. Kada dođete u kontakt recite mu se kako se divite njegovoj sposobnosti da sve organizira. Predstavite mu se s profinjenom posjetnicom  i predložite ručak, ne večeru. A tada se potrudite da taj ručak bude savršeno organiziran, a ako ga pozovete u svoj stan neka sve bude savršeno uredno, posebno kolekcija CD-a, ona mora biti posložena po abecedi.

HOROSKOPSKI ZNAK VAGA – Prepoznati vagu je vrlo lako. Ona će se smijati, rukovati i pažljivo slušati s kim god razgovara. Neće bacati pogled na ulazna vrata kako bi vidio tko ulazi. Oni su uvijek jednako ljubazni i prema nepoznatim ljudima. Dajte im do znanja da niste u vezi, a tada predložite elegantnu večeru u restoranu po njihovom izboru. Ali pripremite se na čekanje odgovora, jer nisu naviknuli donositi odluke brzo.

HOROSKOPSKI ZNAK ŠKORPION – On će sjediti u kutu okružen ogledalima koja mu omogućuju da konstantno prati sve što se događa oko njega. Naravno vrlo brzo će primijetiti i vas, ali izazov je kako zadržati njegovu pažnju na sebi. Škorpioni preziru dosadu u vezama, trebaju adrenalin, pa se potrudite stalno ih stimulirati. Pokažite koliko ste maštoviti, pa predložite nešto vrlo uzbudljivo, ako je moguće s nešto mistike u sebi.

HOROSKOPSKI ZNAK STRIJELAC – Pomalo su zbrkani i nespretni pojedinci, a kada se od nešto spotaknu, tome će se smijati glasnije od ikoga drugog. Smijeh je sa strijelcima zajamčen. A kada ga upoznate ako započne razgovarati o konjima, psu ili nekom drugom ljubimcu, tada njegov znak možete pogoditi iz prve. Kladite se na sve ili ništa da ćete pogoditi, strijelci ne mogu odoljeti klađenju.

HOROSKOPSKI ZNAK JARAC – Doći će tamo gdje je izašla neka fancy grupa, ali ne kao dio te grupe. Ipak, kada uđe sve osoblje koje u lokalu radi duže od mjeseca dana će se prema njemu odnositi kraljevski. Želite li ga upoznati pošaljite mu bocu pića i ružu. Tada mu klimnite i dopustite mu neka on vama priđe.

HOROSKOPSKI ZNAK VODENJAK – Na njegovom licu ćete vidjeti mješavinu oduševljenja, čuđenja i zbunjenosti. Nervozno će se smijati i imati tremu ukoliko treba nešto reći. Ipak, lakše ga je prepoznati nego mu pristupiti. Morat ćete biti impulzivni, spontani i ne reagirati na njihove propuste. Ako ničim ne privučete njegovu pozornost izravno ga pitajte gdje da sutra dođete po njega.

HOROSKOPSKI ZNAK RIBE – Tihi su, ali njihove oči su magnetične. Primijetit ćete ga i u napučenom kafiću jer je tim očima teško izgubiti trag. Ali upoznavanje neće ići lako. Uvijek su okruženi s mnogo prijatelja koji sprječavaju sve neželjene kontakte s njima. Najbolje im je pristupiti kako biste pristupili malom djetetu – nježno, suptilno i osjećajno. Dobro je znati kako imaju čudan smisao za humor, pa ako ga uspijete nasmijati vjerojatno će imati dovoljno povjerenja i provesti nešto vremena s vama nasamo – jednom u budućnosti.


Komentari

Odgovori

*